αλλάζει-τα-δεδομένα-χτίζεται-σε-6-ώρες-70657

Αλλάζει τα δεδομένα: Χτίζεται σε 6 ώρες, κοιμίζει μια οικογένεια, το εσωτερικό του είναι λουξ και κοστίζει λίγα χρήματα

Ανάγνωση: 1'

Ένα νέο αναδιπλούμενο σπίτι ήρθε να αλλάξει όσα ξέραμε. Κοστίζει 27.000 ευρώ και μπορεί να το συναρμολογήσει κάποιος σε μόνο έξι ώρες. Αποτελεί τον ορισμό της αισθητικής και της κομψότητας.

Πως είναι το σπίτι

Συγκεκριμένα ο Ιταλός Ρενάτο Βιντάλ δημιούργησε μια τέλεια εναλλακτική σε σχέση με την παραδοσιακή μορφή στέγασης. Το σπίτι M.A.Di. είναι ένα κτίριο πιστοποιημένο ως σεισμικά ασφαλές και δημιουργήθηκε από υλικά υψηλής ποιότητας.

Η κατοικία περιλαμβάνει μπάνιο και εγκαταστάσεις υγιεινής, συνδέσεις κουζίνας, κλιμακοστάσιο και τεχνικές εγκαταστάσεις, ενώ μπορείτε να εγκαταστήσετε ηλιακό θερμοσίφωνα και φωτισμό LED. «Δημιουργεί ένα ζεστό και ασφαλές μέρος που μπορεί να προσαρμοστεί τελείως στις ανάγκες σας», αναφέρει η ιστοσελίδα.

Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 60 μέρες μετά την τελική έγκριση των σχεδίων. Το εσωτερικού του σπιτιού έχει ένα μοντέρνο στυλ, ενώ υπάρχουν 2 μεγέθη των 27 και 84 τετραγωνικών μέτρων.

Φωτογραφίες

Τέλος, πρόκειται για μια ιδιαίτερα έξυπνη ιδέα. Με λίγα χρήματα όποιος επιθυμεί θα έχει δικό του σπίτι το οποίο μάλιστα έχει όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας αλλά είναι και όμορφο και σύγχρονο.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Το φωτεινό σπίτι της Νάντια Μπουλέ: Νάντια Μπουλέ: Καταπράσινη βεράντα, ξύλινες λεπτομέρειες και ένας τεράστιος παιδότοπος

Τα έχουμε όλοι στο σπίτι μας: Όμως αυτά τα 8 πράγματα φέρνουν κακή τύχη

42χρονη αγόρασε κατεστραμμένο καταφύγιο, το μεταμόρφωσε σε ονειρεμένο σπίτι και το εσωτερικό του εντυπωσιάζει

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ