συγκινημένη-η-ελλάδα-5η-η-εθνική-ομάδα-76938

Συγκινημένη η Ελλάδα: 5η η εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου

Ανάγνωση: 1'

Η εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης μας έβγαλε ασπροπρόσωπους για μια ακόμα φορά. Η ομάδα έκανε μια θαυμάσια  εμφάνιση.  Μπορεί να μην κέρδισαν ένα μετάλλιο όμως η τιμητική θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι μεγάλο κατόρθωμα.

Παγκόσμια πρόκριση

Το κορίτσια, άλλωστε, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και διεκδίκησαν μια θέση στο βάθρο μέχρι το τέλος και σίγουρα κέρδισαν το χειροκρότημα όλων.

Την εθνική ομάδα συνθέτουν οι Μαρία Αλζιγκούζη, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη και Σοφία Μαλκογεώργου.

Τα κορίτσια εκτέλεσαν υπέροχα το πρόγραμμά τους, «Ρυθμός», χωρίς ποινή και βαθμολογήθηκαν με το συνολικό 259,4729 β. (βαθμός δυσκολίας 22,2164, καλλιτεχνική εντύπωση 97,1000, εκτέλεση 162,3729).

Ήταν εντός βάθρου για μεγάλο διάστημα, αλλά οι ομάδες που ακολούθησαν έκαναν την ανατροπή σε σχέση με τον προκριματικό, εκεί όπου η Ελλάδα ήταν δεύτερη, και κατέκτησαν τα μετάλλια. Το χρυσό πήρε η Ισπανία με 281,6893 β., το ασημένιο η Ιταλία με 274,5155 β. και το χάλκινο οι ΗΠΑ με 273,7396 β.

Κλείνοντας,του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια. Μας επιφυλάσσουν πολλές ακόμα συγκινήσεις.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ταραγμένος ο Γιώργος Λιάγκας: Δέχτηκε επίθεση οπαδών έξω από την OPAP Arena – Συγκλονιστικές δηλώσεις

Τέλος εποχής για τον Βασίλη Σπανούλη: Κάθεται και επίσημα στον “πάγκο”- Τι θα κάνει με την Εθνική Ελλάδος

Δάκρυα περηφάνιας: Χρυσό μετάλλιο και πρωταθλήτρια Ευρώπης η Αγγελική Σδούγα στην Πυγμαχία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ