ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Περήφανη όλη η Ελλάδα: «Χρυσή» και τυλιγμένη με τη γαλανόλευκη επέστρεψε η Ευαγγελία Πλατανιώτη – Αποθέωση στο αεροδρόμιο

Ανάγνωση: 1'

Όλη η Ελλάδα είναι περήφανη για την Ευαγγελία Πλατανιώτη, αφού θριάμβευσε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, κατακτώντας δύο μετάλλια.

Αποθέωση στο αεροδρόμιο

Συγκεκριμένα, αναδείχθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο και «ασημένια» στο ελεύθερο πρόγραμμα. Παράλληλα, εξασφάλισε μαζί με τη Σοφία Μαλκογεώργου, την παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, στο ελεύθερο πρόγραμμα του ντουέτου.

Η ελληνική αποστολή της καλλιτεχνικής κολύμβησης επέστρεψε την Κυριακή (11/2) στην Ελλάδα, λαμβάνοντας θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο. Η Ευαγγελία Πλατανιώτη στις δηλώσεις που έκανε, υπογράμμισε ότι είχε πάει στην Ντόχα αποφασισμένη να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο.

«Είμαι 20 χρόνια στο άθλημα. Δουλεύω πολύ σκληρά και βάζω διαφορετικούς στόχους. Τα τελευταία 2 χρόνια είχα στόχο το χρυσό. Δεν ήρθε πέρυσι, φέτος δε θα γινόταν να το αφήσω να περάσει έτσι.

Είναι τιμή για εμένα να συμμετέχω στους Ολυμπιακούς για 4η φορά. Ήταν δύσκολος ο αγώνας, δεν είχαμε δουλέψει τόσο πολύ το ντουέτο, αλλά πήγαν όλα όπως έπρεπε και θα είμαστε στο Παρίσι.

Το “σκέφτομαι να τα παρατήσω, το έχει σκεφτεί νομίζω κάθε αθλητής. Κάθε αποτυχία μου με έκανε πιο δυνατή. Πέρυσι που έχασα το μετάλλιο στην Φουκουόκα είπα στην προπονήτριά μου θα πάω στην Ντόχα να πάρω το χρυσό».

Δείτε το video

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Πήγε στην ταβέρνα και πέθανε: Θρήνος αυτή τη στιγμή για τον 26χρονο Γιώργο που έσβησε ξαφνικά

Τραγωδία: Νεκρός σε τροχαίο ένας 44χρονος – Πριν ένα μήνα είχε γίνει πατέρας για δεύτερη φορά

«Πέταξες μακριά μας σαν αετός» – Συγκλονίζουν οι φίλοι του 26χρονου Γιώργου που πέθανε στα Τρίκαλα την ώρα που δούλευε σε ταβέρνα

#TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ