ανεπανόρθωτη-ζημιά-εκτός-γηπέδων-ο-νε-92617

Ανεπανόρθωτη ζημιά: Εκτός γηπέδων ο Νεϊμάρ μετά από ρήξη χιαστού και μηνίσκου- Χάνει όλη τη σεζόν

Ανάγνωση: 1'

Είναι επίσημο πως ο λατρεμένος ποδοσφαιριστής, Νεϊμάρ θα μείνει στον πάγκο λόγω τραυματισμού. Τα χειρότερα δυνατά νέα προέκυψαν από τις εξετάσεις του Νεϊμάρ!

Τι συνέβη

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στην ήττα της Σελεσάο από την Ουρουγουάη, αποχώρησε με πατερίτσες και η τελική διάγνωση είναι πως υπέστη ρήξη τόσο πρόσθιου χιαστού συνδέσμου όσο και μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο.

Όπως είναι προφανές ο 31χρονος εξτρέμ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς η απουσία του θα είναι πολύμηνη (άνω των έξι μηνών) και το διάστημα της αποθεραπείας του θα κριθεί από την πορεία της αποθεραπείας του. Τις επόμενες ημέρες ο Νεϊμάρ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να κάνει την απαραίτητη επέμβαση στο γόνατο του.

Από το 2018 ο Νεϊμάρ έχει υποστεί 16 τραυματισμούς και έχει μείνει εκτός δράσης για 640 ημέρες, φυσικά ποτέ στην καριέρα του δεν είχε ταλαιπωρηθεί από τόσο σοβαρό πρόβλημα, όπως ο τραυματισμός που αποκόμισε στον αγώνα με τη Ουρουγουάη.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Στέφανος Κασσελάκης: «Προσευχόμουν στον Όσιο Δαυίδ να μην είμαι γκέι» – Το μοναστήρι που βαφτίστηκε

«Για όλες τις Ιουλίες, για όλες τις Ευγενίες»: Το προξενιό της Ιουλίας τελείωσε και το X έδωσε το Όσκαρ στην Ευγενία Ξυγκόρου

Το προξενιό της Ιουλίας: Υποκλίθηκε το Χ στον μονόλογο της Στεφανίας – «Χριστίνα Μαξούρη είσαι είδωλο»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ