ξεχάστε-τα-μπάνια-στην-αθήνα-έγινε-μύκ-153485

Ξεχάστε τα μπάνια στην Αθήνα: Έγινε Μύκονος η Αττική, τόσα πληρώνεις για είσοδο στις παραλίες & για ξαπλώστρες

Ανάγνωση: 2'

Όσοι επιθυμούν να απολαύσουν το μπάνιο τους σε μία από τις οργανωμένες παραλίες της Αττικής θα πρέπει να προετοιμαστούν για σημαντικά έξοδα.

Έγινε Μύκονος η Αττική

Στις παραλίες του Αλίμου, κατά τη διάρκεια των καθημερινών ημερών, το κόστος ενός σετ ξαπλώστρας ανέρχεται στα 17 ευρώ, με την είσοδο να κοστίζει 8 ευρώ ανά άτομο.

Το κόστος αυτό αυξάνεται τα Σαββατοκύριακα, με τη ξαπλώστρα να φτάνει στα 22 ευρώ και την είσοδο στα 10 ευρώ ανά άτομο.

Στο Πόρτο Ράφτη, η τιμή ενός σετ ξαπλώστρας κατά τις καθημερινές είναι 10 ευρώ, με την είσοδο να κοστίζει 5 ευρώ ανά άτομο. Τα Σαββατοκύριακα, το κόστος αυξάνεται στα 15 ευρώ για το σετ ξαπλώστρας και στα 7 ευρώ για την είσοδο ανά άτομο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των λουόμενων, μια επίσκεψη στην παραλία για μια τριμελή οικογένεια μπορεί να κοστίσει περίπου 60 ευρώ, γεγονός που αναγκάζει πολλούς να επιλέγουν την οικονομικότερη λύση της πετσέτας στην άμμο. Επιπλέον, εάν κάποιος επιθυμεί να παραμείνει στην παραλία και να απολαύσει ένα ποτό δίπλα στο κύμα, θα πρέπει να καταβάλει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, καθώς η τιμή για ένα κοκτέιλ κυμαίνεται από 13 έως 16 ευρώ, ενώ μια μπύρα κοστίζει από 7,5 έως 10 ευρώ.

Με τη θερμοκρασία να σημειώνει εξαιρετικά υψηλές τιμές από τις πρώτες εβδομάδες του καλοκαιριού και τη θάλασσα να αποτελεί την καλύτερη επιλογή για δροσιά, πολλές οικογένειες στρέφονται στις ελεύθερες παραλίες ως τη μόνη οικονομικά προσιτή λύση.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ:

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Συγκλονιστικό βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που γκρίζα φάλαινα ζητά βοήθεια από τους ανθρώπους (vid)

Φωτιά τώρα στην Εύβοια: Καίγεται δάσος στη Νέα Αρτάκη

Καιρος: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες και κεραυνοί – Τα μεγαλύτερα προβλήματα θα σημειωθούν στη Χαλκιδική

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ