βγαίνω-με-έναν-πολύ-oμορφο-άντρα-αλλά-μυ-112893

Βγαίνω με έναν πολύ óμορφο άντρα αλλά μυρiζει συνέχεια σκóρδο και δεν τо αντέχω με τiποτα. Τι να κάνω;

Ανάγνωση: 1'

Θα έλεγε κανείς πως το σκόρδο είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για τον άνθρωπο, με τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και όχι μόνο.

Τι γίνεται όμως με την άσχημη οσμή του; Προσωπικά μου αρέσει το σκόρδο αλλά δεν μπορώ να αντέξω την μυρωδιά του. Φανταστείτε λοιπόν τι έχω πάθει και δεν μπορώ να το πιστέψω.

Βγαίνω με έναν πολύ όμορφο άντρα που με συνταράζει κάθε φορά που τον βλέπω. Το κακό όμως είναι ότι μυρίζει συνέχει σκόρδο και μάλιστα ωμό! Θα περίμενα να αρωματίζεται με τα πιο ακριβά αρώματα, τόσο ωραίος που είναι, αλλά όχι.

Δεν χρησιμοποιεί κάποιο αποσμητικό ή κάποια κολώνια. Πως γίνεται όμως κάθε φορά που τον συναντώ να μυρίζει σκόρδο και να μην τον ενδιαφέρει αν εγώ το μυρίζω όταν βρίσκομαι κοντά του;Βρίσκομαι σε δίλημμα.

Διστάζω να του το αναφέρω γιατί ίσως φανώ αγενής ή μήπως το θεωρήσει προσβολή.Δεν βγαίνουμε τόσο πολύ καιρό και δεν θέλω να μιλήσω για τόσο μικρά πράγματα, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει. Η εργασία του δεν έχει σχέση με μαγειρική ώστε να πω ότι είναι λόγω της δουλειάς του.Όμως αρχίζει και με ενοχλεί. Μου έχει γίνει έμμονη ιδέα: ‘Σήμερα θα τον δω. Θα μυρίζει πάλι σκόρδο;’

Θα περίμενα, όπως οι περισσότεροι άντρες που θέλουν να τραβήξουν πάνω τους σαν μαγνήτη μια γυναίκα, να χρησιμοποιεί μεθυστικά αρώματα.Ο δικός μου όμως συμπεριφέρεται λες και φοράει κάτι μεθυστικό αλλά είναι απλά η μυρωδιά του σκόρδου πάνω του.

Μήπως να του το πω;

Παναγιώτα

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Έσκασε «βόμβα»: Η αλήθεια για το θάνατο της Τζον Μπένετ Ράμσεϊ – Η υπόθεση της 28 χρόνια μετά

Ελληνίδα TikToker με 500.000 ακόλουθους, έγινε Μοναχή με το Όνομα “Υπομονή”

Από μαθηματικός, συλλέκτης μανιταριών: Ο Δημήτρης τα παράτησε όλα & μένει σε χωριό 3 κατοίκων στα Γρεβενά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ