τρέμει-ο-κόσμος-από-την-προφητεία-το-157131

«Τρέμει» ο κόσμος από την προφητεία του Αγίου Παϊσίου για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο: «Όλα θα ξεκινήσουν από τις χώρες που»

Ανάγνωση: 2'

Ο Άγιος Παΐσιος δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τις προφητείες του έχει μιλήσει για το πώς θα διαμορφωθεί το μέλλον του πλανήτη μας.

Άγιος Παΐσιος: «Τρέμει» ο κόσμος από την προφητεία του

Ωστόσο, κάθε κουβέντα του «μιλάει» στη ψυχή της ελληνικής συνείδησης, αλλά προκαλεί και «ρίγη».

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το βιβλίο του μοναχού Μάξιμου Γαβριήλ Αγιορείτου με τίτλο «Ερμηνεία της Ιεράς Αποκαλύψεως κατά την Αγία Γραφή και τους Αγίους Πατέρες», είναι αποκαλυπτικό καθώς ένα σημείο αναφέρει πως «ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι τα μέρη που εκπηγάζει και περνά ο Ευφράτης ποταμός, δηλαδή η Τουρκία, η Μ. Ασία, η Συρία, το Ιράκ, ίσως και το Ιράν…»

Αναλυτικά η προφητεία του Αγίου Παϊσίου

«Όταν σάλπισε ο έκτος Άγγελος, ο Ιερός Ευαγγελιστής Ιωάννης ακούει μια φωνή να βγαίνει από τα τέσσερα κέρατα του ουρανίου θυσιαστηρίου, το οποίο βρίσκεται ενώπιον του Θεού.

Η λύση των τεσσάρων αγγέλων στον ποταμό Ευφράτη, που στέλλονται για να σκοτώσουν το ένα τρίτο των ανθρώπων είναι καθαρά μία συμβολική, οπτασιακή εικόνα, που θέλει να μας δηλώσει κάτι.

Τον Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο δεν θα το κάνουν οι άγγελοι και οι αρχάγγελοι του ουρανού, χρησιμοποιώντας μάλιστα και πολυάριθμο ιππικό – τεθωρακισμένα, αλλά θα είναι παγκόσμιο ανθρώπινο μακελειό πολλών εθνών, όπως τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αυτός βέβαια θα είναι πιο φρικτός, διότι σήμερα έχουμε σύγχρονα, πυρηνικά όπλα, που δύναται να σκοτώσουν όντως το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού.

Συνεπώς, εδώ ο Θεός δια του Ευαγγελιστού Ιωάννου, ίσως θέλει να μας πει ότι αιτία του πολέμου αυτού θα είναι ο Ευφράτης ποταμός και τα νερά του ή ίσως ο χώρος και το κέντρο, που θα λάβει μέρος ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι τα μέρη που εκπηγάζει και περνά ο Ευφράτης ποταμός, δηλαδή η Τουρκία, η Μ. Ασία, η Συρία, το Ιράκ, ίσως και το Ιράν, διότι ο Ευφράτης χύνεται στον Περσικό κόλπο, που συνορεύει με το Ιράν.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Παγώνει» το αίμα η προφητεία του Αγίου Παϊσίου: «Φωνάζω πριν από πόσα χρόνια για όσα θα έρθουν όταν…»

Άγιος Παΐσιος: ‘Ετσι ανακοίνωσε στην μητέρα του ότι θα μονάσει – «Μανούλα μου σε χαιρετώ…»

Τιμάται ο Άγιος Παϊσιος: Πλήθος κόσμου στις γιορτές στην Ελλάδα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ