STORIES

Τραγωδία: Κόρη πασίγνωστου τραγουδιστή έβαλε τέλος στη ζωή της- Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα της

Ανάγνωση: 2'

Πάνω από έναν μήνα μετά την είδηση που συγκλόνισε τους πάντες, αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της Lucy-Bleu Knight, θετής κόρης του γνωστού κιθαρίστα των Guns N’ Roses, Slash. Η 25χρονη makeup artist έφυγε από τη ζωή υπό τραγικές συνθήκες, και οι τελευταίες πληροφορίες δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας για το τι συνέβη.

 

 

Η Σοκαριστική Ανακάλυψη

Το γραφείο του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες ανακοίνωσε αποκλειστικά ότι η Lucy-Bleu πέθανε από τοξικότητα υδρόθειου, ένα άκρως επικίνδυνο και δηλητηριώδες αέριο. Η τραγωδία αυτή πρόκειται για αυτοκτονία, κάτι που ρίχνει φως στο σκοτεινό παρασκήνιο της υπόθεσης.

Τι Είναι το Υδρόθειο;

Το υδρόθειο, όπως μας ενημερώνουν τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, είναι ένα αέριο που μπορεί να αποβεί μοιραίο αν κάποιος εκτεθεί σε αυτό για μεγάλο διάστημα. Τα συμπτώματα της έκθεσης είναι σοκαριστικά: ναυτία, πονοκέφαλοι, αποπροσανατολισμός, απώλεια μνήμης και διαταραχή της ισορροπίας, μεταξύ άλλων.

 

Οι Τραγικές Λεπτομέρειες

Το γραφείο του ιατροδικαστή δήλωσε περαιτέρω στο πρακτορείο: «Η κ. Knight βρέθηκε χωρίς ανταπόκριση σε μια ιδιωτική κατοικία στις 19 Ιουλίου από τις αστυνομικές αρχές που διενεργούσαν έλεγχο ευημερίας. Ο θάνατος διαπιστώθηκε στις 15:00. Η εξέταση έγινε από αναπληρωτή ιατροδικαστή στις 22 Ιουλίου. Η αιτία θανάτου πιστοποιήθηκε στις 29 Αυγούστου».

Ο Σπαρακτικός Αποχαιρετισμός του Slash

Ο γνωστός κιθαρίστας, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Saul Hudson, δεν μπόρεσε να κρύψει τη θλίψη του για την απώλεια της θετής του κόρης. Στις 21 Ιουλίου, ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω Instagram τον θάνατό της, χαρακτηρίζοντας τη Lucy-Bleu ως «μια ταλαντούχα καλλιτέχνιδα, μια παθιασμένη ονειροπόλα και μια γοητευτική, αξιαγάπητη ψυχή». Σε μια δεύτερη δημοσίευση στις 27 Ιουλίου, μοιράστηκε μια selfie της αγαπημένης του κόρης, εκφράζοντας πόσο συντετριμμένος είναι από την απώλειά της.

 

 

 

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Του χάρισε 12.000€, τον πήρε στη δουλειά: Ψυχάρα ο Σεφερλής, συγχώρεσε τον Λαμπάτο & τον βοηθάει να ορθοποδήσει

Με μαγιό, χωρίς Photoshop: Η απάντηση της Έλενας Παπαρίζου σε όσους την λένε «χovτρή»

Ξεσπά ο Αχιλλέας Μπέος: «Αν είσαι σωστός γονιός, πως άφησες το παιδί σου να πάει στην Κιβωτό;»

#TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ