τον-έλιωσε-φορτηγο-φρικτό-τέλος-για-161677

Τον «έλιωσε» φορτηγο: Φρικτό τέλος για τον 23χρονο που ήταν σε κώμα & ξύπνησε λίγο πριν δωρίσουν τα όργανά του

Ανάγνωση: 3'

Ένας νεαρός άνδρας που είχε πέσει σε κώμα για μήνες μετά από τροχαίο ατύχημα, ξύπνησε από το κώμα λίγες ημέρες πριν από την προγραμματισμένη δωρεά των οργάνων του, μόνο για να χάσει τη ζωή του σε ένα δεύτερο τραγικό ατύχημα όταν τον παρέσυρε φορτηγό.

Φρικτό τέλος για τον 23χρονο

Συγκεκριμένα, ο Drew Kohn, ο οποίος είχε εμπλακεί σε ατύχημα με μοτοσικλέτα το 2017, λίγες ημέρες πριν από τα 23α γενέθλιά του, βρέθηκε σε κατάσταση κώματος για 244 ημέρες, εξαιτίας σοβαρών εγκεφαλικών τραυματισμών. Η μητέρα του, Yolanda Osborne-Kohn, ήταν έτοιμη να προχωρήσει στη δωρεά των οργάνων του γιου της όταν ο Drew ξύπνησε απροσδόκητα.

Η μητέρα του δήλωσε: «Θα είχαν συλλέξει τα όργανά του αν δεν ξυπνούσε εγκαίρως». Μετά την επαναφορά του από το κώμα, η Yolanda πήρε τον Drew στο σπίτι και, με τον καιρό, ο νεαρός άνδρας κατάφερε να κυκλοφορεί μόνος του εκτός του σπιτιού.

Δυστυχώς, λίγες μέρες πριν, ο 30χρονος Drew προσπάθησε να διασχίσει έναν δρόμο κοντά στο σπίτι του, όταν τον παρέσυρε ένα φορτηγό, με αποτέλεσμα το ατύχημα αυτό να αποβεί θανατηφόρο.

Η μητέρα του, σε δηλώσεις της προς τους δημοσιογράφους, ανέφερε: «Ο Θεός βοήθησε την πρώτη φορά, οπότε δεν είμαι θυμωμένη μαζί Του. Τώρα ξέρω πως το παιδί μου βρίσκεται σε ένα ήρεμο μέρος, χωρίς να ταλαιπωρείται».

Το πρώτο ατύχημα

Το προηγούμενο ατύχημα συνέβη επτά χρόνια πριν, όταν ο Drew είχε ενεπλάκει σε ατύχημα με μοτοσικλέτα στην ίδια πόλη. Οι γιατροί τότε είχαν δηλώσει ότι ήταν “εγκεφαλικά νεκρός και δεν θα περπατούσε ή θα μιλούσε ξανά”. Παρ’ όλα αυτά, ο Drew ξύπνησε από το κώμα μετά από οκτώ μήνες και σύμφωνα με την ιστοσελίδα του στο GoFundMe, «έζησε τη ζωή στο έπακρο».

Σε συνέντευξή της στον τοπικό σταθμό WTLV-TV, η Yolanda Osborne-Kohn ανέφερε ότι μετά το πρώτο ατύχημα, οι γιατροί ήθελαν να «συλλέξουν τα όργανά του», αλλά η πίστη της την ώθησε να αντισταθεί, λέγοντας: «Δεν θα πάρετε ούτε ένα νύχι ή μια βλεφαρίδα».

Παρά το σοκ από την επανάληψη της τραγωδίας, η μητέρα παραμένει σε κατάσταση γαλήνης. Σχολίασε: «Ο Θεός τίμησε το αίτημά μου και δεν είμαι θυμωμένη. Είμαι σε ειρήνη». Θυμήθηκε τις στιγμές που πέρασε κοντά στο κρεβάτι του Drew στο νοσοκομείο και δήλωσε: «Θυμάμαι να κάθομαι δίπλα του και να λέω στον εαυτό μου: ‘Να γίνει το θέλημά Σου’».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Πένθος στην ελληνική δημοσιογραφία: Έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Γερακάρης

Είμαι η Ειρήνη 25 και έχω σχέση με έναν άντρα 49 ετών. Οι φίλες μου λένε ότι είναι μεγάλη διαφορά και ότι θα το μετανιώσω. Τι να κάνω;

Σκηνές που προκαλούν δέος – Δείτε τι έκανε ένας ιερέας όταν έπεσε το Ιερό Δισκοπότηρο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ