θεϊκή-παρέμβαση-12χρονος-σηκώθηκε-και-π-68529

Θεϊκή παρέμβαση: 12χρονος σηκώθηκε και περπάτησε όταν οι γιατροί ήταν σίγουροι ότι “είναι νεκρός”- Όλοι μιλάνε για θαύμα

Ανάγνωση: 2'

Ένα 12χρονο αγόρι από την Γιούτα τραυματίστηκε βαριά με αποτέλεσμανα αποκτήσει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις τόσο σοβαρές που οι γιατροί του έδιναν μόλις 30 λεπτά ζωής. Το θαύμα δεν άργησε να συμβεί και ο μικρός άρχισε να δίνει σημάδια ζωής και βελτίωσης της υγείας του. Πιο συγκεκριμένα αφού νοσηλεύτηκε και ήταν πλέον σε σταθερή κατάσταση η υγεία του, είπε με λεπτομέρειες τι είχε συμβεί στο τρομακτικό αυτό ατύχημα που του προκάλεσε κρανιοεγκεφαλική κάκωση και χτύπημα σε αρτηρία εκτός εγκεφάλου. Παρακάτω ακολουθεί η απίστευτη ιστορία που ούτε οι γιατροί δεν πίστευαν.

30 λεπτά ζωής έδιναν οι γιατροί

Όπως υπογράμμισε ο πατέρας του «οι γιατροί είπαν πως έχει ακόμα 30 λεπτά ζωής, πως υπήρχε μεγάλη πίεση στον εγκέφαλό του. Και ορίστε τώρα, από 3-4 μέρες μετά και έχει την κινητικότητά του, τις εγκεφαλικές λειτουργίες του και δεν είναι από σύμπτωση». Ο Ίστον υποβλήθηκε σε πολύπλοκη εγχείρηση, τέθηκε σε τεχνητό κώμα και νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας, ενώ λίγες ώρες μετά το χειρουργείο, άρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης. «Ο μόνος λόγος που βρίσκεται σε αυτό το σημείο, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, είναι λόγω του Ουράνιου Πατέρας μας και τον τρόπο που δείχνει στους ανθρώπους ότι θαύματα συμβαίνουν», συμπλήρωσε ο πατέρας του. Αξίζει να σημειωθεί ότι για το μόνο που στενοχωρήθηκε το μικρό αγόρι ήταν το ότι δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας.

Άλλη μία ιστορία που αποδεικνύεται ότι συμβαίνουν θαύματα σε όλο τον κόσμο και δεν πρέπει ποτέ να χάνουμε την ελπίδα μας. Μόνο η αισιοδοξία μας βγάζει από τις δύσκολες καταστάσεις.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Μεγάλη η χάρη του” Βάϊος Σύρρος: «Πήγα στον Άγιο Εφραίμ, έβαλα το λαδάκι με το βαμβάκι πάνω στον όγκο και ξαφνικά μύρισε παντού μύρο»

Αν τον παρακαλέσεις θα σε σώσει: Ο Άγιος που είναι ο νοικοκύρης του σπιτιού και μας βοηθάει σε κάθε πρόβλημα

Το θαύμα της πίστης: Το εκκλησάκι που δεν «ήθελε» να γκρεμιστεί και η μπουλντόζα χαλούσε συνεχώς λίγο πριν την κατεδάφιση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ