σοκάρει-και-τρομάζει-η-προφητεία-του-α-151082

Σοκάρει και τρομάζει η προφητεία του Αγίου Παΐσιου: «Γήπεδο θα γίνει η Παλαιστίνη και οι Έλληνες θα…»

Ανάγνωση: 2'

Οι φημισμένες προφητείες του Άγιου Παΐσιου προκαλούν «ρίγη», καθώς τα περισσότερα από αυτά που έχει προφητεύσει φαίνεται πως αφορούν στο πολύ κοντινό μέλλον!

Προφητεία του Αγίου Παΐσιου

Μάλιστα, η συγκεκριμένη προφητεία φέρνει στην επιφάνεια το ζήτημα της Μέσης Ανατολής και συγκλονίζει με τα όσα αναφερέρει τόσο για την Παλαιστίνη όσο και για την Κωνσταντινούπολη.

Χαρακτηριστικά ο Άγιος Παΐσιος τονίζει:

«Θα έρθει καιρός, που θα κατέβει το ρωσικό για να πηγαίνουν στους Εβραίους εκεί που θα γίνει πόλεμος. Θα είναι τακτικός στρατός. Απ’ αυτόν δεν θα πάθετε τίποτα. Αλλά από το ρέμπελο θα πάθετε πολλά. Αν περάσει από την Αυλώνα, χαρά στην Μακεδονία. Αν περάσει από την Μακεδονία, δηλαδή από την Εγνατία οδό, αλλοίμονο στην Μακεδονία. Θα γίνει μεγάλο κακό».

Ο Άγιος Παΐσιος έλεγε, επίσης, ότι: «Η Μέση Ανατολή θα γίνει γήπεδο πολέμων, στους οποίους θα λάβουν μέρος και οι Ρώσοι[…] Στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει μεγάλος πόλεμος μεταξύ των Ρώσων και των Ευρωπαίων (ΝΑΤΟ) και θα χυθεί πολύ αίμα. Η Ελλάδα δεν θα έχει πρωτεύοντα ρόλο σε αυτόν τον πόλεμο, αλλά θα της δοθεί η Κωνσταντινούπολη, όχι γιατί μας ευλαβούνται οι Ρώσοι, αλλά γιατί δεν θα βρίσκουν άλλη καλύτερη λύση και θα καταλήξουν σ’ αυτή την συμφωνία με την Ελλάδα, μια και θα τους πιέζουν οι δύσκολες τότε περιστάσεις».

Επίσης ο Άγιος Παΐσιος έλεγε ότι «θα οικονομήσει ο Θεός σ’ αυτό τον πόλεμο όλοι να γυρίσουν ηττημένοι. Ο ελληνικός στρατός θα είναι θεατής. Δεν θα γυρίσει κανένας νικητής. Γήπεδο θα είναι η Παλαιστίνη, τάφος η Νεκρά Θάλασσα. Αυτό θα είναι το πρώτο ημίχρονο, αλλά θα υπάρχει και δεύτερο ημίχρονο. (Ίσως με αυτά τα προφητικά λόγια ο Γέροντας Παϊσιος να θέλει να μας πει ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει από τα μέρη της Συρίας και της Παλαιστίνης και μετά θα επεκταθεί και στην Μ. Ασία και την Κων/πολη).

Μετά τα γεγονότα αυτά ο άνθρωπος θα φθάσει σε αδιέξοδο και τότε όλοι θα ζητούν να μάθουν για το Ευαγγέλιο και τις Γραφές. Ο Χριστός θα λυπηθεί τον κόσμο και θα δείξει ένα σημείο για να πιστέψουν. Τότε θα ψάχνει κανείς να βρει άπιστο».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Άγιος Παΐσιος: Ο ξυλουργός από την Καππαδοκία που έγινε μοναχός, ο βίος του, οι προφητείες, το επίπονο τέλος και η αγιοποίηση

Ανακουφίζουν την ψυχή μας: Δύο προσευχές του Αγίου Παϊσίου που όταν τις ψέλνεις η Παναγία σε βοηθά

Προφητεία «βόμβα» του Αγίου Παϊσίου για την Ελλάδα: «Ο λαός θα τους πάρει με τις πέτρες, νύχτα θα φύγουν»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ