Η συνταγή προέρχεται από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
2 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες
2 φέτες ψωμιού, μουλιασμένες σε κρασί
1 κοφτό κουταλάκι κύμινο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
MediaΡαγίζει καρδιές ο Θανάσης Βισκαδουράκης: «Πόσο έξυπνο ήταν αυτό το κορίτσι και ο Θεός μού την πήρε στα 40»:ΕλλάδαΜε μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε: Πέθανε αγαπημένη και πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος
Πλάθουμε τα σουτζουκάκια σε μακρόστενο σχήμα και τα περνάμε από το αλεύρι.
Τα τηγανίζουμε ελαφρά για λίγο.
Σε μια κατσαρόλα, σοτάρουμε 1 μεγάλο κρεμμύδι και σβήνουμε με λίγο κρασί.
Προσθέτουμε 3 κουταλιές σούπας σπιτική σάλτσα και μια κουταλιά πελτέ.
Ρίχνουμε 5 κόκκους μπαχάρι και λίγο νερό.
Βράζουμε για 5 λεπτά.
Τοποθετούμε τα σουτζουκάκια στην κατσαρόλα και τα μαγειρεύουμε για περίπου μισή ώρα.
Σερβίρουμε με πατάτες, πουρέ ή ρύζι!
Η συνταγή είναι από Gogo Samiou– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα
Η βıταμiνη που μεıώνει την κóπωση και την ημıκρανία και ρυθμίζεı το σάκχαρo