Η συνταγή προέρχεται από Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Σμυρνέικα σουτζουκάκια
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
2 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες
2 φέτες ψωμιού, μουλιασμένες σε κρασί
1 κοφτό κουταλάκι κύμινο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
LifestyleΠερńφανη η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για την καταγωγή της: Δεν είναι από ΕλλάδαLifestyleΜάξιμος Μουμούρης: «Είμαι περήφανος για την καταγωγή μου. Ποτέ δεν δήλωσα 100% Έλληνας»
Πλάθουμε τα σουτζουκάκια σε μακρόστενο σχήμα και τα περνάμε από το αλεύρι.
Τα τηγανίζουμε ελαφρά για λίγο.
Σε μια κατσαρόλα, σοτάρουμε 1 μεγάλο κρεμμύδι και σβήνουμε με λίγο κρασί.
Προσθέτουμε 3 κουταλιές σούπας σπιτική σάλτσα και μια κουταλιά πελτέ.
Ρίχνουμε 5 κόκκους μπαχάρι και λίγο νερό.
Βράζουμε για 5 λεπτά.
Τοποθετούμε τα σουτζουκάκια στην κατσαρόλα και τα μαγειρεύουμε για περίπου μισή ώρα.
Σερβίρουμε με πατάτες, πουρέ ή ρύζι!
Η συνταγή είναι από Gogo Samiou– “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα
Ο τρόπος που κοιμάστε αποκαλύπτει πόσο τεμπέλης είστε
Auτό είναι το φρούτο που νıκά την κατακράτnση uγρών
Κόλπα: Μην αφήνετε ποτέ τον φορτιστή στη πρίζα χωρίς το τηλέφωνό σας – Οι σοβαροί κίνδυνοι