σε-πένθος-όλη-η-λέσβος-οι-φόβοι-επιβεβα-70300

Σε πένθος όλη η Λέσβος: Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν- Νεκρός εντοπίστηκε ο 28χρονος που αγνοούνταν

Ανάγνωση: 1'

Η Λέσβος είναι πάλι συγκλονισμένη. Σήμερα το πρωί βρέθηκε νεκρός και ο δεύτερος 28χρονος που είχε εξαφανιστεί. Να θυμηθούμε πως είχε εκδοθεί Missing Alert για την εξαφάνισή του. Τελικά, βρέθηκε αλλά δυστυχώς όχι ζωντανός.

Ο 28χρονος αγνοούμενος εντοπίστηκε νεκρός

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί σε αγροτική περιοχή στο Γαϊδαρανήφορο στη Μυτιλήνη, ο 28χρονος τα στοιχεία και η φωτογραφία του οποίου είχε δημοσιοποιηθεί πριν από μία εβδομάδα και εκδόθηκε missing alert.

Η εξαφάνιση και η αναζήτηση

Η εξαφάνιση ενός νεαρού ανθυποπλοίαρχου του εμπορικού ναυτικού στη Μυτιλήνη έχει προκαλέσει σοκ και συναγερμό στο νησί και η κινητοποίηση για την ανεύρεσή του είναι μεγάλη.

Ο 28χρονος εξαφανίστηκε στις 30 Μαΐου και ενώ τον περίμεναν να παρουσιαστεί στον Πόρο, στο κέντρο κατάταξης του Ναυτικού, όπου θα έφτανε μέσω Πειραιά.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η μητέρα του επιστρέφοντας από τη δουλειά της, βρήκε στο σπίτι όλα τα προσωπικά αντικείμενα το Γιώργου: τη βαλίτσα στο σαλόνι, τον υπολογιστή και το κινητό του κλειστά, τα χρήματα που θα έπαιρνε μαζί του πάνω στο τραπέζι.

Έλειπαν μόνο η ταυτότητά του και ένα μαύρο σακίδιο πλάτης.

Όλη εκείνη την ημέρα και τη νύχτα, εθελοντές, αστυνομικοί, ακόμα και δημοσιογράφοι του τοπικού lesvosnews.gr τον αναζητούσαν στους δρόμους της Μυτιλήνης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Τέλος, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς του εκλιπόντων. Καλό παράδεισο στον νέο άνθρωπο!

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Σπαράζουν οι γονείς πάνω sτο λευκό φέρετρο: Θρήνος στην κηδεία της 13χρονης Δωροθέα που χτυπήθηκε από κεραυνό

Νέα τραγωδία: Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο του 25χρονου Δημήτρη – Ήταν αθλητής και ποδοσφαιριστής

«Κλαίει» κι η Παναγιά στην Ραφήνα: «Έφυγε» μόλις στα 19 του χρόνια ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Τσουκνίδας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ