ρωσίδες-ουκρανέζες-δεν-άφησα-φυλή-πο-144738

«Ρωσίδες, Ουκρανέζες, δεν άφησα φυλή που δεν έχω πάει»: O 64χρονος “γαμπρός του First Dates που ξεπέρασε και τον Σπαλιάρα

Ανάγνωση: 2'

Το ραντεβού του δεν είχε και πολλές ελπίδες μετά από τις δηλώσεις του “Σπαλιάρα των 80s”

Μετά από μια περιπετειώδης ζωή ο 64χρονος Ζήσης από την Κοζάνη πήγε στο First Dates για να συναντήσει τον έρωτα της ζωής του, έχοντας πάει στη ζωή του με γυναίκες από κάθε φυλή του πλανήτη.

O 64χρονος του First Dates ξεπέρασε και τον Σπαλιάρα

Το ραντεβού του κύριου Ζήση; Η Ρούλα από την Κρήτη! Και το ραντεβού πήγε εξαιρετικά αφού το ζευγάρι αποφάσισε να βγει κι άλλη φορά. Σ’ αυτό ίσως έπαιξαν και τον ρόλο του τα δώρα που είχε πάρει ο Ζήσης στο ταίρι του.

Υποκλίθηκαν οι τηλεθεατές: Ο 78χρονος Γιάννης πήγε στο First Dates & έκανε πρόταση γάμου στην 75χρονη Νίτσα

Στο «First Dates», ένα τηλεπαιχνίδι όπου οι συμμετέχοντες βρίσκουν ραντεβού με σκοπό την αναζήτηση του έρωτα και της συντροφικότητας, ένας 78χρονος άνδρας με το όνομα Γιάννης έκλεψε τις εντυπώσεις στο επεισόδιο της Δευτέρας, 13 Μαΐου.

Συναντώντας την 75χρονη Νίτσα, η οποία τον εντυπωσίασε βαθιά, ο Γιάννης τόλμησε να της κάνει πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια του ραντεβού τους. Ο 78χρονος, αφού είχε συνεννοηθεί με την παρουσιάστρια Ζενεβιέβ Μαζαρί, μόλις το ραντεβού του επέστρεψε από την τουαλέτα, της έκανε την πρόταση.

Τόσο η Νίτσα όσο και οι τηλεθεατές έμειναν άφωνοι, με το γεγονός αυτό να προκαλεί συζητήσεις και αντιδράσεις στο Twitter.

«Θα με δείρεις, μου φαίνεται. Θα φάω ξύλο εγώ σήμερα. Θα με δείρεις σίγουρα, δεν θα την γλιτώσω! Δεν θα την βγάλω καθαρή απόψε! Λοιπόν, θα σου κάνω πρόταση γάμου. Θέλεις;» είπε ο παίκτης, αφήνοντας την Νίτσα άφωνη.

«Σ’ ευχαριστώ πολύ! Αυτά έλεγες στην κοπέλα;» αναφώνησε η Νίτσα μιας και είχε δει τον Γιάννη να συνομιλεί με την Ζενεβιέβ Μαζαρί, ενώ λίγο αργότερα η παίκτρια είπε στην κάμερα του τηλεπαιχνιδιού γνωριμιών: «Ξαφνιάστηκα, έμεινα, μου ήρθε ταμπλάς εκείνη την ώρα. Δεν το περίμενα».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Δεν την ξέρω καν την κοπέλα»: Χαμός στο X με την παίκτρια στο First Dates που δεν ήξερε την Μαρινέλλα

Το βαθύ ντεκολτέ First Dates: Σάλος στο twitter με αποκαλυπτική εμφάνιση παίκτριας (Vid)

Τα “έπαιξαν” και οι κάμεραμαν: Στο First Dates μόλις έγινε το πιο ¨παρανοϊκό” ραντεβού με εξωγήινους και τον… ΛΕΞ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ