τεράστια-διαφορά-ηλικίας-ο-93χρονος-147920

“Τεράστια διαφορά ηλικίας” Ο 93χρονος μεγιστάνας παντρεύτηκε την πεθερά του Νιάρχου

Ανάγνωση: 1'

Ο Ρούπερτ Μέρντοχ, ο διάσημος δισεκατομμυριούχος και μέγας εκδότης, έδωσε ξανά όρκους αιώνιας αγάπης, αυτή τη φορά με την Έλενα Ζούκοβα, σε μια λαμπερή τελετή που έλαβε χώρα στον πολυτελή οίκημα του με τον φημισμένο αμπελώνα του στην Καλιφόρνια.

Ρούπερτ Μέρντοχ: Έγινε ο γάμος του αιώνα

Η γαμήλια εκδήλωση συγκέντρωσε μια πλειάδα προσκεκλημένων από τον χώρο των επιχειρήσεων, της τέχνης και των μέσων ενημέρωσης, αντανακλώντας τις ευρύτερες κοινωνικές διασυνδέσεις του ζευγαριού.

Η Έλενα Ζούκοβα είναι η μητέρα της Ντάσα Ζούκοβα της Ρωσίδας συλλέκτη έργων τέχνης που είναι παντρεμένη με τον Σταύρο Νιάρχο.

Οι επίσημες φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες των νεόνυμφων κυκλοφόρησαν στην εφημερίδα Sun του Μέρντοχ μετά την τελετή. Ο 93χρονος πλέον δισεκατομμυριούχος, αποχώρησε τον Νοέμβριο μετά από 70 χρόνια ηγεσίας της εταιρείας του, η οποία κατέχει τις εφημερίδες The Sun και Times στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και το Fox News και τη Wall Street Journal στις ΗΠΑ. Τώρα είναι επίτιμος πρόεδρος της News Corporation, με τον γιο του, Λόκλαν να αναλαμβάνει διευθυντικές ευθύνες.

Η 67χρονη Ζούκοβα, είναι συνταξιούχος μοριακός βιολόγος. Το ζευγάρι συναντήθηκε πέρυσι, μετά το διαζύγιο του Μέρντοχ από την τέταρτη σύζυγό του, Τζέρι Χολ.

Δείτε φωτογραφίες:

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μαγεύει και συγκινεί: Πλάτανος που άντεξε πόλεμο και πυρκαγιά, μετατράπηκε σε εκκλησάκι της Παναγίας

Έφυγαν νωρίς: 6 αγαπημένες Ελληνίδες ηθοποιοί των ’90s που έχασαν πρόωρα τη ζωή τους

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Η Παναγία Εκατονταπυλιανή μου πήρε τον καρκίνο, της χρωστάω τη ζωή μου»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ