αντρίκειο-ζεϊμπέκικο-τούρκος-σηκώ-155116

“Αντρίκειο ζεϊμπέκικο” Τούρκος σηκώνεται να χορέψει βαρύ ελληνικό ζεϊμπέκικο – Λίγο μετά γίνεται η… αποκάλυψη!

Ανάγνωση: 3'

Τι συνέβη με το ζεϊμπέκικο που… αποφάσισε να χορέψει Τούρκος ηθοποιός; Ποια είναι η πραγματική αλήθεια;

Ζεϊμπέκικο: Τούρκος σηκώνεται να χορέψει

Αν και η διάσημη τούρκικη δραματική σειρά «Καρά Σεβντά» έχει ολοκληρωθεί στην ελληνική τηλεόραση, ο γόης της τουρκικής τηλεόραση Μπουράκ Οζτσιβίκ, – ο γνωστός τηλεοπτικός Κεμάλ – συνεχίζει να τραβά όλα τα φώτα επάνω του και να δημιουργεί… θέματα!

Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο που απεικονίζει τον Τούρκο γόη να χορεύει το θρυλικό κομμάτι του Μάνου Λοΐζου, το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας». Ο Κεμάλ χορεύει όντως σε τουρκικό τηλεοπτικό πλατό, αλλά όχι τον δικό μας ελληνικό «ύμνο»! Ένα ζεϊμπέκικο που θύμισε Το πιο αντρίκειο ζεϊμπέκικο στην Ελληνική τηλεόραση! Έχει ξεπεράσει τις 2.000.000 προβολές! (Video)

Προς απογοήτευση των Ελληνίδων θαυμαστριών του ο αρρενωπός και σέξι άντρας χορεύει υπό τους ήχους τουρκικού άσματος και όχι ελληνικού και μάλιστα η εμφάνισή του είναι από το 2015!

Προφανώς, οι θαυμάστριές του έχουν το διακαή πόθο να τον απολαύσουν να λικνίζεται για χάρη τους και έτσι προέκυψε αυτό το βίντεο, που αποτελεί προϊόν μοντάζ.

Δείτε το βίντεο

Το πιο ξεκαρδιστικό ζεϊμπέκικο στην ελληνική τηλεόραση από παίκτη του Survivor!

Το εορταστικό επεισόδιο του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλου στον ΣΚΑΙ την παραμονή Χριστουγέννων του 2017 θύμισε κάτι από Survivor αφού δεν ήταν λίγοι οι παίκτες του που έδωσαν το παρών!

Μεταξύ αυτών και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος επιχεήρησε για… κακή μας τύχη να χορέψει ζεμπέκικο! Όταν δίτε το συγκεκριμένο βίντεο θα κλάψετε από τα γέλια, όπως και μεΤο χειρότερο ζεϊμπέκικο όλων των εποχών στην ελληνική τηλεόραση!

Δείτε το βίντεο

Το ανατριχιαστικό ζεϊμπέκικο πασίγνωστου Έλληνα λίγο πριν τον θάνατο

“Ανακαλύψαμε” ένα βίντεο με πασίγνωστο Έλληνα να χορεύει ζεϊμπέκικο ! Τον αναγνωρίζετε; Μόλις δείτε ποιος είναι θα πάθετε σοκ.

Ο λόγος για τον αγαπημένο, Στάθη Ψάλτη, ο οποίος λίγο πριν τον θάνατό του, γλέντησε με τους φίλους του.

Παλικάρι μέχρι τέλους και μερακλής σε όλη του τη ζωή, ο Στάθης Ψάλτης ήξερε να διασκεδάζει και αυτό φαινόταν σε κάθε του δημόσια εμφάνιση, μέχρι που η σοβαρή ασθένειά του, τον έριξε στο κρεβάτι του. Ωστόσο, στο παρακάτω βίντεο, θα τον δείτε να διασκεδάζει με την καρδιά του, χορεύοντας ζεϊμπέκικο.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μικρός Μάριος: 8χρονος μάγκας στο ζεϊμπέκικο της ζωής του – Δεν πίστευε στα μάτια της η νύφη

Έτριξαν τα πατώματα: Το βαρύ ζεϊμπέκικο της Σία Κοσιώνη που άφησε τους πάντες άφωνους

Δάκρυσε μέχρι και η νύφη: Όλο το ελληνικό ίντερνετ συγκίνησε με το ζεϊμπέκικο μεγάλης ψυχής ο πιο μάγκας γαμπρός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ