STORIES

Πρόκειται για “θαύμα”: Είχε 1% πιθανότητα να ζήσει και τον έσωσαν στο Ρίο, η συγκινητική ανάρτηση & το “ευχαριστώ”

Ανάγνωση: 1'

Το νοσοκομείο του Ρίου αντιμετώπισε με επιτυχία ένα πραγματικά πολύ δύσκολο περιστατικό. Η συμβολή του Πατρινού Αγγειοχειρούργου Κωνσταντίνου Νικολακόπουλου ήταν καθοριστική. Ένας 95χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ρήξη ανευρύσματος κοιλιακής αορτής. Οι πιθανότητες να βγει ζωντανός από το χειρουργείο δεν ήταν υπέρ του.

Έγινε το θαύμα

Μετά την επέμβαση από εξιδικευμένη ομάδα ο ασθενής αναρρώνει στο θάλαμο του.

Ακολουθεί η ανάρτηση της εθελόντριας του ΠΓΝΠ Βιβής Βιβής Παξινού:

«Καλησπέρα σας! Σας ενημερώνω για ένα περιστατικό που αν και πολύ βαρύ, είχε αίσιο τέλος χάρις στα μαγικά χέρια του κύριου #Νικολακοπουλου #Κωνσταντινου!

Κατάφερε να σώσει 95χρονο με ρήξη ανευρύσματος κοιλιακής αορτής και πιθανότητες να βγει από το χειρουργείο ζωντανός μόλις 1%!!!! Αυτόν και άλλους πολύ άξιους συναδέλφους με ήθος και αγάπη για τη δουλεια τους και τον άνθρωπο, είχα την τιμή να γνωρίσω χάρις στη δική σας πρωτοβουλία! Σας ευχαριστώ πολύ!

Σας χρωστάμε πολλά! Να ειστε καλα! Από την ιατρό του κέντρου υγείας Ιθάκης #Αναστασια #Σκαρμεα η οποία έχει εκτιμήσει πάρα πολύ τις Ιατρικές αποστολές που κάναμε στην Ιθάκη κ θα πω για μια ακόμη φορά πως οι Ιθακησιοι είναι πάρα πολύ τυχεροί που την έχουν!!!»

Κλείνοντας, η είδηση αυτή ήρθε να μας χαροποιήσει και να μας φτιάξει τη διάθεση. Ευχόμαστε σύντομη ανάρρωση.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μαρία Μπινιόλα: Η 23χρονη οδηγός νταλίκας από την Ημαθία που ζει το όνειρό της Βίντεο

Είμαι η Ειρήνη 25 και έχω σχέση με έναν άντρα 49 ετών. Οι φίλες μου λένε ότι είναι μεγάλη διαφορά και ότι θα το μετανιώσω. Τι να κάνω;

Σκηνές που προκαλούν δέος – Δείτε τι έκανε ένας ιερέας όταν έπεσε το Ιερό Δισκοπότηρο

#TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ