προφητεία-βόμβα-του-αγίου-παϊσίου-γ-153043

Προφητεία «βόμβα» του Αγίου Παϊσίου για την Ελλάδα: «Ο λαός θα τους πάρει με τις πέτρες, νύχτα θα φύγουν»

Ανάγνωση: 4'

Τα λόγια του Αγίου Παϊσίου χαράζονται με έναν μοναδικό τρόπο στη συνείδηση μας, γιατί είναι πολλές οι φορές που είδαμε τις προφητείες τους να επιβεβαιώνονται μπροστά στα ίδια μας τα μάτια.

Άγιος Παΐσιος: Έρχεται το πλήρωμα του χρόνου…

Ο Άγιος Παΐσιος είχε προφητεύσει για τις μεγαλύτερες καταστροφές που έχουν βρει την χώρα μας. Έτσι και τώρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο προέβλεψε ποια θα είναι η τωρινή πολιτική κατάσταση της Ελλάδος.

Η προφητεία του για τους «πολιτικάντηδες»

«Αδελφοί, μας εξαπατούν με τερατώδη ψέματα. Δεν πρόκειται με όσα αυστηρά μέτρα και αν λάβουν να ξεχρεώσουμε το χρέος μας αυτό. Γιατί δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς τους η ύπαρξη μιας εύρωστης οικονομικά Ελλάδας. Τι κάνουν λοιπόν;

Ενώ βρισκόμαστε σε οικονομικό χάος και δεν μπορούμε ούτε τους τρέχοντες τόκους του χρέους να πληρώσουμε, δημιουργούν τεχνητές κρίσεις με τις γειτονικές μας χώρες, έτσι ώστε φοβούμενοι από τις απειλές τους να ξοδεύουμε τρισεκατομμύρια δραχμές για την αγορά πολεμικών αεροπλάνων, πλοίων κ.α.

Ακούμε έτσι συνεχώς για θερμά επεισόδια, αμφισβητήσεις των συνόρων μας, των νησιών μας… Με όλα αυτά μας αποπροσανατολίζουν, για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να μπουν στο σπίτι μας…

Να γνωρίζετε ότι θα ασκήσουν πιέσεις με πολλούς τρόπους, ιδιαίτερα στους πολιτικούς μας άρχοντες. Εμείς όμως ας μην βλέπουμε τους δικούς μας πολιτικούς, αλλά αυτούς που τους τα επιβάλλουν στο παρασκήνιο με τη βία, ύπουλα και εξαπατώντας τους».

«Με τις πέτρες θα πάρει τους πολιτικάντηδες ο λαός»

«Η παρούσα κατάσταση σύντομα θα ανατραπεί, είναι λίγα τα ψωμιά τους, οι υπεύθυνοι θα φύγουν νύχτα και θα δικαστούν από τον λαό!»…

Άγιος Παΐσιος: Οι 2 προσευχές που όταν τις ψέλνεις η Παναγία θα σε βοηθά

Άγιος Παΐσιος: Να ψέλνεις το «Πάντων προστατεύεις, ἀγαθὴ» και το «Πάντων θλιβομένων ἡ χαρά», είχε αναφέρει κάποτε ο Άγιος Παΐσιος.

Άγιος Παΐσιος: Οι 2 προσευχές

Κάποιος πιστός είχε ρωτήσει τον ίδιο, πως μπορεί να συνεχίσει την προσπάθειά του, έπειτα από συνεχείς πτώσεις και λύπες. Έτσι, ο Άγιος του είχε δώσει τη συγκεκριμένη απάντηση. Αναλυτικότερα όσα είχε αναφέρει, ο Άγιος στον πιστό:

Γέροντα, όταν έχω συνέχεια πτώσεις στον αγώνα μου, με πιάνει λύπη.

Άγιος Παΐσιος – Απάντηση: Να ψέλνεις το «Πάντων προστατεύεις, ἀγαθὴ» και το «Πάντων θλιβομένων ἡ χαρά». Αυτό να το κάνεις σαν κανόνα, και η Παναγία θα σε βοηθήσει. Η Παναγία δεν μας αφήνει· μας κουβαλάει στην πλάτη Της, αρκεί κι εμείς να το θέλουμε και να μην κλωτσάμε, όπως κάνουν τα άτακτα παιδιά. Πάντων προστατεύεις Αγαθή, των καταφευγόντων εν πίστει τη κραταιά σου χειρί. Άλλην γαρ ουκ έχομεν, αμαρτωλοί προς Θεόν, εν κινδύνοις και θλίψεσιν, αεί μεσιτείαν,

Οι κατακαμπτόμενοι, υπό πταισμάτων πολλών, Μήτερ του Θεού του Υψίστου. όθεν σοι προσπίπτομεν. ρύσαι, πάσης περιστάσεως τους δούλους σου. Δέσποινα, πρόσδεξε τας δεήσεις των δούλων σου και λύτρωσε ημάς από πάσης ανάγκης και θλίψεως. Τὴν πᾶσαν ἐλπίδα μου εἰς σὲ ἀνατίθημι, Μήτηρ τοῦ Θεοῦ, φύλαξόν με ὑπὸ τὴν σκέπην σου.

Εκ παντοίων κινδύνων τούς δούλους σου φύλαττε, ευλογημένη Θεοτόκε, ίνα σε δοξάζωμεν, τήν ελπίδα τών ψυχών ημών. Τη πρεσβεία, Κύριε, πάντων των Αγίων και της Θεοτόκου την σην ειρήνην δος ημίν και ελέησον ημάς ως μόνος οικτίρμων.

Άγιος Παΐσιος: Δι’ ευχών των Αγίων Πατέρων ημών, Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός, ελέησον και σώσον ημάς

Πάντων θλιβομένων η χαρά, και αδικουμένων προστάτις, και πενομένων τροφή, ξένων Τέ παράκλησις, και βακτηρία τυφλών, ασθενούντων επίσκεψις, καταπονουμένων, σκέπη και αντίληψις, και ορφανών βοηθός, Μητερ του Θεού του ύψίστου, συ Υπάρχεις Αχραντε σπευσον, δυσωπούμεν ρύσασθαι τους δούλους σου. (ήχος πλ. δ’ ).

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Άγιος Παΐσιος: Ο ξυλουργός από την Καππαδοκία που έγινε μοναχός, ο βίος του, οι προφητείες, το επίπονο τέλος και η αγιοποίηση

Ανακουφίζουν την ψυχή μας: Δύο προσευχές του Αγίου Παϊσίου που όταν τις ψέλνεις η Παναγία σε βοηθά

Σοκάρει και τρομάζει η προφητεία του Αγίου Παΐσιου: «Γήπεδο θα γίνει η Παλαιστίνη και οι Έλληνες θα…»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ