STORIES

Προφητεία του γέροντα Ιωσήφ Βατοπαιδινού: Οι λεπτομέρειες σοκάρουν – «Η Τουρκία θα επιτεθεί στην Ελλάδα σε…»

Ανάγνωση: 3'

Ο γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός είχε προφητεύσει διάφορα πράγματα, τα οποία ο χρόνος ήρθε για να αποδείξει την αλήθεια τους.

Προφητεία: Του γέροντα Ιωσήφ Βατοπαιδινού

Είχε προφητεύσει την οικονομική κρίση, την φτώχεια αλλά και τη σύγχυση που θα υπήρχε μέσα στην Ευρώπη εξαιτίας της ρωσικής εισβολής!

Ο γέροντας που εκοιμήθη στο Άγιον Όρος, τον Ιούλιου του 2009, μίλησε για τη λαίλαπα που θα έρθει με γρήγορους ρυθμούς, αλλά και για την επέμβαση των Ρώσων που θα είναι αυτοί που θα καταστρέψουν ολοσχερώς την Τουρκία.

Συγκεκριμένα, στην προφητεία του ανέφερε ότι όχι μόνο θα ισοπεδώσουν τους Τούρκους, αλλά θα φτάοσυν μέχρι το Ισραήλ και θα χαλάσουν τα σχέδια των αλλόθρησκων.

Τόνισε πως τόσο η Αμερική όσο και η Ε.Ε. θα αντεπιτεθούν και επειδή ο στρατός τους δε θα είναι αρκετός, θα ζητούν βοήθεια από την Κίνα και την Ιαπωνία.

«Είμαστε όπως στην εποχή του Νώε και πρέπει να γίνει αυτή η ολική καταστροφή για να σωθεί η Ορθοδοξία», είχε πει.

Προφήτευσε τον τραγικό αριθμό των 700 εκατομμυρίων νεκρών από αυτήν την καταστροφή, κυρίως από αυτούς που θα συμμετέχουν στον πόλεμο και όχι τόσο από τους αμάχους και τα γυναικόπαιδα.

«Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα, αδερφοί μου γιατί δεν θα το αντέξετε» λέει σε κάποια στιγμή και όταν τον ρωτάνε αν θα γίνει στη γενιά μας απαντάει ότι όσοι ζουν θα το ζήσουν.

Ο γέροντας Ιωσήφ ζητά από όλους πνευματική προετοιμασία, μετάνοια και προσευχή για να μπορέσουν να αντέξουν αυτήν την τρομακτική δοκιμασία.

Τόσο μεγάλη θα είναι η λαίλαπα, εξηγεί που μόνο όσοι είναι από τώρα κοντά στο Χριστό, θα αντέξουν.

Ακόμα πιο συγκεκριμένα, για την Ελλάδα είπε ότι :

« Έχει ολοκληρωθεί ο κανόνας της Ελλάδας, από την πτώση του Βυζαντίου μέχρι σήμερα. Τώρα θα μιλήσουν τα αίματα των προγόνων μας και θα αφανιστεί αυτός ο λαός – εννοεί τους Τούρκους- που τίποτα καλό δεν πρόσφεραν στην ανθρωπότητα. Η Κωνσταντινούπολη θα μας δοθεί με τρόπο θαυμαστό. Ήρθε η ώρα να λάμψει η φυλή μας. Όλες οι περιοχές που ήταν δικές μας, Πόντος, Καππαδοκία, Μικρασιατικά παράλια θα κατοικηθούν πάλι από αυτούς που κατάγονται από εκεί».

Αναφορικά με τη χρονική στιγμή αναφέρει πως οι Τούρκοι θα προκαλέσουν την Ελλάδα, όταν θα είναι τελείως φτωχοί, όταν ο κόσμος της θα είναι άνεργος και θα είναι αδύναμη.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Πλακώθηκαν στην εκκλησία για το όνομα του παιδιού: Παπάς διέκοψε τη βάφτιση μετά τον καβγά των παππούδων

«Δίνω 52 ευρώ διατροφή στην πρώην γυναίκα μου και πολλά της είναι. Παιδιά δεν ήθελε; Ας πληρώσει»

«Πάψε πια να σε πειράζουν όλα, μην γκρινιάζεις, έλα εδώ δίπλα μου να σου δείξω τι πραγματικά πειράζει»

#TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ