περιμένω-στο-στενό-μπας-και-γυρίσεις-153364

«Περιμένω στο στενό μπας και γυρίσεις γιέ μου»: Συντετριμμένος ο Ιερέας πατέρας του νεκρού 20χρονου Μιχάλη

Ανάγνωση: 5'

Έκλαψε και η Παναγιά με τα λόγια του Ιερέα μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του γιου του

Ο 20χρονος Μιχάλης άφησε την τελευταία του πνοή χθες σε χωριό του Ηρακλείου ενώ σήμερα αναμένεται να τελεστεί η κηδεία του.

20χρονου Μιχάλη: Συντετριμμένος ο Ιερέας πατέρας του

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αναμένεται να απευθύνουν το τελευταίο αντίο στον 20χρονο Μιχάλη Δουλγεράκη.

Η κηδεία του θα γίνει στις 6 το απόγευμα από τον ιερό ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στις Γκαγκάλες.

Η σπαρακτική μαντινάδα του πατέρα του

Ο πατέρας του Μιχάλη, ιερέας Αντώνης Δουλγεράκης, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του θανάτου του προχώρησε σε μία σπαρακτική ανάρτηση.

Με μία μαντινάδα αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του γιο προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

Η μαντινάδα αναφέρει:

«Άχι και πως μας το καμες

ανθέ και καντιφέ μου,

και δα περιμένω στο στενό

μπας και γυρίσεις γιέ μου».

«Βράζουν» τα Χανιά για τον θάνατο του ναυαγοσώστη: Από αυτό πέθανε ο 20χρονος – Βγήκε το πόρισμα του Ιατροδικαστή

Η υπόθεση του 20χρονου ναυαγοσώστη στα Χανιά: Στην έκθεσή του, ο ιατροδικαστής αποδίδει τον θάνατο του 20χρονου Αλβανού ναυαγοσώστη στην Κρήτη σε παθολογικά αίτια και επιπλοκές με την καρδιά του.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο νεαρός είχε ιστορικό με προβλήματα καρδιάς. Κατά τη διάρκεια ενός καβγά στον οποίο εμπλέκονταν, ο νεαρός υπέστη σοβαρό στρες, με αποτέλεσμα να υποστεί επιπλοκές και να καταρρεύσει στον δρόμο.

Από τα πέντε άτομα που είχαν προσαχθεί στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, συνελήφθησαν οι δύο 24χρονοι Έλληνες, οι οποίοι αρχικά είχαν θεωρηθεί από τις αρχές ως άμεσα εμπλεκόμενοι στον καβγά με τον 20χρονο.

Αντίθετα, φαίνεται ότι δεν υπάρχουν στοιχεία εμπλοκής για τους τρεις νεαρούς από Ρουμανία, Γεωργία και Βουλγαρία, οι οποίοι παρέμεναν στην ίδια παρέα με τους δύο Έλληνες.

Αύριο, Παρασκευή, οι δύο 24χρονοι που υποστηρίζουν ότι ήταν ο 20χρονος που επιτέθηκε πρώτος θα απολογηθούν.

Νεκρός ναυαγοσώστης στα Χανιά: Αυτό έγινε και μάλωσε ο 20χρονος με τους 5 – Μαθεύτηκαν όλα για την τραγωδία

Η Αστυνομία Χανίων ανέλαβε την εξέταση της υπόθεσης, κατά τις πρωινές ώρες της Τετάρτης προσάγοντας 5 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν 2 για τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη.

Ήδη έχει διαταχθεί ιατροδικαστική εξέταση για την προσδιορισμό των αιτίων θανάτου και των συνθηκών που οδήγησαν σε αυτό.

Η αφορμή για το περιστατικό ξεκίνησε από έναν καβγά στην Πλατεία των Καλύβων, κατά τη διάρκεια του οποίου ο νεαρός κατάφερε να διαφύγει και να φτάσει αγχωμένος στο σημείο κατάρρευσης του. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Mega, η σύγκρουση προήλθε από διαμάχη με άτομα από τους 5, καθώς υποστήριζε πως κάποιος από αυτούς είχε κλέψει κάποια καπνικά προϊόντα από το δωμάτιό του. Αυτή η αντιπαράθεση αποτέλεσε την αιτία της έντονης διαμάχης.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν υπήρξαν ορατά τραύματα στο πρόσωπο, αλλά υπάρχει πιθανότητα για εσωτερική αιμορραγία. Μαρτυρίες δείχνουν ότι λίγα λεπτά πριν από την κατάρρευση, δέχτηκε βαριά χτυπήματα από νεαρούς οι οποίοι τον περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο όπου εργαζόταν.

Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας:

Κάτοικος της περιοχής, που μίλησε στο MEGA, αναφέρει πως η σύγκρουση εκτονώθηκε όταν νεαροί παρενοχλούσαν τουρίστριες στην πισίνα του ξενοδοχείου και ο 20χρονος ναυαγοσώστης επενέβη προκειμένου να τους παρακαλέσει να σταματήσουν.

«Όλοι είχανε να πούνε τα καλύτερα. Δούλευε στην πισίνα, πήγαν αυτοί οι πέντε, παρενοχλούσαν κάποια κορίτσια τουρίστριες και αυτό το καημένο έκανε απλά την δουλειά του. Τους είπε ευγενικά ότι πρέπει να φύγετε είναι ιδιωτικός χώρος μην παρενοχλείτε τα κορίτσια και αφήστε τα να απολαύσουν τις διακοπές τους».

Το ασθενοφόρο μετέφερε τον 20χρονο στο νοσοκομείο Χανίων, ωστόσο, δυστυχώς, είχε ήδη αποβάλει την τελευταία του πνοή.

«Ένας άγριος ξυλοδαρμός με πολύ μένος. Είναι μεμονωμένο περιστατικό, τραγικό, ακραίο, και για αυτό και έχουμε τρομάξει», σχολίασε ο πρόεδρος κοινότητας Καλυβών.

Οι τελευταίες εξελίξεις

Δύο νεαροί ηλικίας 24 ετών συνελήφθησαν και παραδόθηκαν στον εισαγγελέα, κατηγορούμενοι για πρόκληση θανατηφόρων σωματικών βλαβών. Αντιμετωπίζουν την κατηγορία ότι το θύμα τους επιτέθηκε προηγουμένως μετά από διαφωνία. Ο νεαρός με καταγωγή από την Αλβανία βρισκόταν στα Χανιά για την εργασιακή περίοδο.

«Κάποιοι από αυτούς είναι σεσημασμένοι στην αστυνομία, κάποιοι από αυτούς δουλεύανε και στο ξενοδοχείο, έχουν και παρελθόν», είπε ο πρόεδρος συλλόγου καταστηματαρχών Καλυβών.

Αρχικά, η αστυνομία είχε προχωρήσει σε πέντε προσαγωγές. Τρεις νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι άλλοι δύο παραμένουν υπό κράτηση και αναμένεται να απολογηθούν την Παρασκευή.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 20χρονου θα διαπιστωθούν μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης και των τοξικολογικών εξετάσεων.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο: Μεγάλη φωτιά τώρα στη Νέα Αρτάκη – Καίγονται σπίτια, εκκενώνονται περιοχές

«Θαύμα» στις Σέρρες: Του έβαλαν 10 λίτρα παραπάνω βενζίνη απ’ ότι χωράει το ντεπόζιτο και έγινε πανικός

Για αυτό είναι οι καλύτεροι στον κόσμο: Η αριστοτεχνική μανούβρα του Έλληνα καπετάνιου στο λιμάνι της Τήνου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ