πάγωσαν-οι-γιατροί-όταν-την-είδαν-νεαρ-71026

Πάγωσαν οι γιατροί όταν την είδαν: Νεαρή μπέρδεψε το κολλύριο με σούπερ κόλλα και βρέθηκε στα επείγοντα

Ανάγνωση: 2'

Στο νοσοκομείο βρέθηκε μια νεαρή κοπέλα, η οποία αντί για κολλύριο για τα μάτια, χρησιμοποίησε κατά λάθος κόλλα.

Συγκεκριμένα, για να ανακουφίσει την έντονη ενόχληση που είχε στα μάτια, η κοπέλα άγγιξε κατά λάθος ένα μικρό φιαλίδιο, που νόμιζε ότι ήταν το κολλύριό της, αλλά δυστυχώς, είχε πιάσει ένα σωληνάριο με κόλλα που έμοιαζε εντυπωσιακά με το συνηθισμένο φάρμακο για τα μάτια της και χωρίς να διαβάσει την ετικέτα, εφάρμοσε το κολλητικό διάλυμα απευθείας στα μάτια της.

Το σοκ που αντιμετώπισαν οι γιατροί

Μόλις η υπερκόλλα ήρθε σε επαφή με τα μάτια της, η κοπέλα ένιωσε έντονο κάψιμο και δυσφορία και συνειδητοποιώντας το λάθος της και αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, αναζήτησε άμεσα ιατρική βοήθεια.

Το προσωπικό του νοσοκομείου την περιέθαλψε άμεσα, παρέχοντας την απαραίτητη φροντίδα, προκειμένου να μετριάσει τη ζημιά που προκάλεσε η κόλλα.

Κατά την εξέταση, οι ιατροί διαπίστωσαν ότι η κόλλα είχε κολλήσει στους κερατοειδείς της γυναίκας, προκαλώντας σημαντικό ερεθισμό και βλάβη και άμεσα ξεκίνησαν μια σειρά διαδικασιών για να αφαιρέσουν την κόλλα και να την ανακουφίσουν.

Επρόκειτο για μια λεπτή και επίπονη διαδικασία, η οποία περιελάμβανε τη χρήση εξειδικευμένων διαλυτών και ακριβών τεχνικών, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η ακεραιότητα των ματιών της.

Αν και η γυναίκα στάθηκε τυχερή που η βλάβη που προκλήθηκε από την κόλλα δεν ήταν μόνιμη, η εμπειρία της χρησιμεύει ως προειδοποιητικό παράδειγμα για όλους, ώστε να αφιερώνουμε χρόνο για να διαβάζουμε τις ετικέτες και να επαληθεύουμε το περιεχόμενο οποιουδήποτε προϊόντος πριν το χρησιμοποιήσουμε, ιδίως όταν πρόκειται για είδη προσωπικής φροντίδας ή ουσίες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν κίνδυνο για την υγεία και τη σωματική μας ακεραιότητα, σε περίπτωση χρήσης.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

54χρονος ασθενής το έσκασε από νοσηλευτές του νοσοκομείου του Ρίου και βρέθηκε νεκρός

Έδιωξαν από το Κέντρο Υγείας 67χρονη και πέθανε – Παρακαλούσε ο γιος της να της φέρουν οξυγόνο

“Λάκη είσαι δυνατός:” Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ