STORIES

Παγκόσμια θλίψη: Έφυγε από την ζωή αγαπημένη ηθοποιός της «Λάμψης» σε ηλικία 75 ετών

Ανάγνωση: 5'

Η πρωταγωνίστρια της «Λάμψης» πέθανε από επιπλοκές του διαβήτη την Πέμπτη στο σπίτι της στο Μπλάνκο του Τέξας.

Σέλεϊ Ντιβάλ: Πέθανε σε ηλικία 75 ετών

Η Ντουβάλ ήταν γνωστή για τη χαρακτηριστική φωνή της και τη μοναδική παρουσία της στην οθόνη.

Η καριέρα της ξεκίνησε τη δεκαετία του 1970 με ρόλους σε αρκετές ταινίες του Ρόμπερτ Άλτμαν, όπως το «Brewster McCloud» και το «Nashville».

Όμως, η πιο διάσημη ερμηνεία της ήταν ως Γουέντι Τόρανς στην κλασική ταινία τρόμου «Η Λάμψη» (1980) του Στάνλεϊ Κιούμπρικ.

Άλλες αξιοσημείωτες δουλειές της περιλαμβάνουν το «Popeye» και τη δημιουργία και παρουσίαση της παιδικής τηλεοπτικής σειράς «Faerie Tale Theatre».

Έχει λάβει πολλές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων ένα βραβείο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και ένα βραβείο Peabody, καθώς και υποψηφιότητες για ένα βραβείο της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και δύο βραβεία Primetime Emmy.

Βρήκαν μωρό 12 μηνών να μπουσουλάει στην άκρη της εθνικής οδού: Το έψαχναν 2 μέρες – Νεκρό το 4χρονο αδελφάκι του

Ένα μωρό, μόλις ενός έτους, εντοπίστηκε από έναν φορτηγατζή να μπουσουλάει κατά μήκος ενός αυτοκινητοδρόμου, στο Μισισίπι.

Ιστορία: Το μωρό είχε πληγές από δαγκωματιές εντόμων

Αργότερα, έμαθε ότι επρόκειτο για παιδί, το οποίο είχε εξαφανιστεί για δύο ημέρες, με τις Αρχές να το αναζητούν παντού.

Το μωρό είχε πληγές από δαγκωματιές εντόμων

Ο σερίφης της Λουιζιάνα υπογράμμισε ότι το μωρό, για το οποίο υπήρχαν φόβοι ότι ήταν νεκρό, είχε πληγές από δαγκωματιές, αλλά σε γενικές γραμμές φαινόταν υγιές και σε καλή κατάσταση.

Νεκρός ο 4χρονος αδελφός του μωρού

Εκκρεμούν εκθέσεις νεκροψίας για το 4χρονο παιδί, που βρέθηκε τη Δευτέρα, στη λίμνη Τσαρλς, πίσω από ένα κέντρο υποδοχής, κοντά στην πολιτειακή γραμμή του Τέξας, περίπου 200 μίλια (322 χιλιόμετρα) δυτικά της Νέας Ορλεάνης, επεσήμανε ο Γκιλόρι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, την Τρίτη.

Οι αρχές που διερεύνησαν τον θάνατο του 4χρονου, έμαθαν ότι εθεάθη για τελευταία φορά το Σάββατο, με τη μητέρα του, Aaliyah Jack, στη λίμνη Τσαρλς, μαζί με το μωρό ενός έτους. Η αστυνομία προσήγαγε για τον θάνατο του στην 25χρονη μητέρα τους.

Φοβούμενοι ότι και το βρέφος ήταν νεκρό, οι αρχές προετοιμάστηκαν το πρωί της Τρίτης για να ερευνήσουν το νερό, όπου βρέθηκε το νεκρό παιδί, αλλά στη συνέχεια εντοπίστηκε από τον φορτηγατζή, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία, αφού εντόπισε το μωρό στην άκρη της εθνικής οδού.

Ο σερίφης της Λουιζιάνα Gary Stitch Guillory σημείωσε ότι «είναι ένα μωρό-θαύμα. Πέρασε δύο μέρες στην άκρη του δρόμου με την καταιγίδα Beryl».

“Μου είπε ότι ερωτεύτηκε άλλη και θέλει διαζύγιο. Έπεσα στα πόδια του. Τι θα κάνω μόνη με ένα μωρό στην αγκαλιά;”

Την περασμένη εβδομάδα ο σύζυγός μου λίγο αφού επέστρεψε από τη δουλειά, μου ζήτησε να μιλήσουμε.

Παραδέχτηκε ότι είχε σχέση με μία άλλη γυναίκα και ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας δεν βρέθηκαν ούτε μία φορά και αυτό τον έκανε να συνειδητοποιήσει πόσο ερωτευμένος ήταν μαζί της και πόσο πολύ ήθελε να χωρίσουμε για να είναι μαζί της.

Δεν αντέχει μακριά της και όπως μου είπε ένιωθε ότι όφειλε να μου το πει. Μήπως για να του πω μπράβο;

Θέλει λοιπόν να χωρίσουμε και να μείνουμε φίλοι.

Είμαστε παντρεμένοι πέντε χρόνια και έχουμε ένα αγοράκι μόλις 5 μηνών. Εξακολουθώ να τον αγαπώ παρόλο που νιώθω πληγωμένη και προδομένη και δεν θέλω να τελειώσει έτσι ο γάμος μας.

Δεν είχα καταλάβει τίποτα τόσο καιρό και δεν γνωρίζω τίποτα γι’ αυτή τη γυναίκα ούτε φυσικά και ρώτησα.

Αλήθεια δεν ξέρω τι να κάνω.

Τον παρακάλεσα, έπεσα στα πόδια του και του ζήτησα να δώσει ένα τέλος στη σχέση αυτή και να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε για χάρη του παιδιού μας, αλλά επιμένει ότι είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της για να κάνει πίσω, κάτι που με πονάει περισσότερο από κάθε τι. Δεν είναι μόνο το ότι έχουν σχέση και κάνουν έρωτα. Είναι ερωτευμένος μαζί της!

Όλα τα άλλα ίσως και να μπορούσα να τα αντιμετωπίσω ή και να τα ξεχάσω για να κάνουμε μία νέα αρχή αλλά ο άνθρωπος αυτός έχει αισθήματα για τη γυναίκα αυτή, τα οποία κανείς από τους δυο μας δεν μπορεί να παραβλέψει.

Αξίζει να περιμένω μήπως τελικά συνειδητοποιήσει ότι θέλει να είναι μαζί μου και όχι μαζί της; Νιώθω ότι η ζωή μου καταρρέει και φοβάμαι για το τι θα ακολουθήσει.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Αυτοκίνητο “λαμπάδιασε” εν κινήσει – Ο οδηγός του βρισκόταν μέσα

Πως βρέθηκε μια μοτοσικλέτα στα καλώδια της ΔΕΗ;

Τροχαίο ΣΟΚ: Σκοτώθηκε το 12χρονο κορίτσι – Επέστρεφε από την ορκωμοσία του αδερφού της

#TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ