οι-3-ηθοποιοί-από-το-είσαι-το-ταίρι-μου-156531

Οι 3 ηθοποιοί από το «Είσαι το ταίρι μου» που «έφυγαν» αθόρυβα: 23 χρόνια μετά τους θυμόμαστε με νοσταλγία

Ανάγνωση: 3'

Οι ηθοποιοί από το «Είσαι το ταίρι μου» που «έφυγαν» αθόρυβα και κάθε φορά που βλέπουμε τη σειρά τους θυμόμαστε με μελαγχολία.

Ηθοποιοί: Οι ηθοποιοί που «έφυγαν»

Η σειρά «Είσαι το ταίρι μου» αγαπήθηκε όσο λίγες στα 35 χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Προσέφερε μια ενδιαφέρουσα και κωμική πλοκή, με έντονα δραματικά και ρομαντικά στοιχεία, και μια ιστορία γεμάτη από ανατροπές που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.

Οι θεατές μπορούσαν να ταυτιστούν με τους πρωταγωνιστές της σειράς του Mega και να αγαπήσουν τους δευτερεύοντες χαρακτήρες. Ειδικά οι δεύτεροι ρόλοι στη σειρά ήταν καθοριστικοί για την επιτυχία της και συνέβαλαν σημαντικά στη διαμόρφωση της πλοκής και στην προσθήκη βάθους και χιούμορ. Αυτοί που ξεχώρισαν ήταν βετεράνοι ηθοποιοί, μεγάλοι σε ηλικία που δυστυχώς 23 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της σειράς δεν είναι όλοι στη ζωή.

Έφυγαν αθόρυβα: Οι ηθοποιοί του «Είσαι το ταίρι μου» που έχουν φύγει από τη ζωή

Αυτοί είναι οι δευτεραγωνιστές της σειράς «Είσαι το ταίρι μου» δεν είναι πια στη ζωή:

Βίκυ Βανίτα

Η Βίκυ Βανίτα πέθανε στις 08 Μαρτίου του 2007. Η ηθοποιός ήταν γνωστή από τη δεκαετία του 1970, παίζοντας στη μεγάλη οθόνη στο πλευρό ιερών τεράτων όπως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο: Αυτή η γυναίκα ήταν να υποδυθεί τη Βίκυ στο «Είσαι το ταίρι μου» πριν την Κατερίνα Λέχου (Pics)

Στην τηλεόραση άφησε το στίγμα της σε μεγάλες επιτυχίες όπως το «Ρετιρέ στα 90s, στον ρόλο της κας Ζαχαροπούλου, διευθύντριας της εταιρείας «Κόσμος». Στο «Παρά 5» είχε ένα μικρό ρόλο, αυτό της Φωτεινής Κουτσιουμάρη, όμως ο πιο χαρακτηριστικός της ρόλος τη δεκαετία των 00s ήταν στο «Είσαι το ταίρι μου», υποδυόμενη την τυφλή θεία Αμαλία, που μπορεί να μην έβλεπε τα είχε καταλάβει όμως όλα.

Δημήτρης Καμπερίδης

Ο Δημήτρης Καμπερίδης έφυγε από την ζωή στις 12 Σεπτεμβρίου του 2010. Εμφανίστηκε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και πολλές κινηματογραφικές ταινίες των Θόδωρου Αγγελόπουλου, Παντελή Βούλγαρη, Λάκη Παπαστάθη, Νίκου Σμαραγδή κ.α.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από τις τηλεοπτικές σειρές Λόγω Τιμής και Στο κάμπινγκ. Στο «Είσαι το ταίρι μου» έπαιξε τον Λυκούργο, πατέρα του Νίκου, της Αννέτας και του Σωτήρη.

Βασίλης Ανδρεόπουλος

Ο σπουδαίος πρωταγωνιστής του θεάτρου και της τηλεόρασης έπαιζε τον ρόλο του παππού της οικογένειας στο «Είσαι το ταίρι μου», έναν παππού που σαν ρόλος αγαπήθηκε όσο λίγοι, με καυστικές ατάκες που ακόμα ξεχωρίζουν από τις πιο αστείες της σειράς. Έφυγε από τη ζωή στις 16 Αυγούστου 2011.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Κίνα: Τουλάχιστον 30 νεκροί και 35 αγνοούμενοι από τις καταρρακτώδεις βροχές

Kυρία Ελένη: Η ηρωίδα μάνα που υιοθέτησε και μεγαλώνει 2 αδέλφια με νοητική στέρηση

Θανατηφόρο τροχαίο: Μία γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο – Στο νοσοκομείο δύο τραυματίες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ