μαρία-ναυπλιώτου-βάζει-κάτω-20άρες-ποζά-131885

Μαρία Ναυπλιώτου Βάζει κάτω 20άρες: Ποζάρει με μαγιό και μας «βάζει» τα γυαλιά με την καλλίγραμμη σιλουέτα της

Ανάγνωση: 2'

Κοιλιακοί «πέτρα» και σμιλεμένα πόδια

Μπορεί το καλοκαίρι να απέχει λίγο, αλλά το μυαλό όλων μας είναι σε κάποια παραλία να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα.

Με την ευκαιρία, δείτε την παραλία «διαμάντι» του Ιονίου.

Με αφορμή τα καλοκαιρινά vibes σκεφτήκαμε να δείξουμε ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz σε μία ανάρτηση που έβαλε «φωτιά» το περσινό καλοκαίρι.

Φορώντας το μπικίνι της, οι καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί της φαίνονται ξεκάθαρα, με τους followers της να την αποθεώνουν για τη φυσική της ομορφιά και τις αναλογίες της.

Ο λόγος για την Ελληνίδα καλλονή Μαρία Ναυπλιώτου που αν και διασχίζει την δεκαετία των 50 βάζει κάτω και 20άρες.

Η δύσκολη περίοδος της ζωής της

Η γνωστή ηθοποιός έχει αναφέρει πως στο παρελθόν κυριαρχούσαν μέσα της έντονες κακές σκέψεις, από τις οποίες σήμερα έχει καταφέρει να απαλλαγεί σε μεγάλο βαθμό.

«Προβλήματα υγείας πέρασαν οι γονείς μου, άνθρωποι που αγαπώ αλλά κι εγώ. Τον περασμένο χρόνο βίωσα μία εντελώς ξαφνική, απότομη και επώδυνη εμπειρία. Βγαίνοντας από αυτήν άλλαξαν πολλά στον τρόπο που αντιμετωπίζω καταστάσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν με επηρεάζουν.

Μόνο που προσπαθώ να τους δώσω την πραγματική τους διάσταση, να μην ανησυχώ υπερβολικά, να μην παθαίνω πανικούς και να μην αγχώνομαι για όσα έρθουν, να μη σκέφτομαι μόνο το κακό.

Προσπαθώ να τα τοποθετήσω στην πραγματική τους υπόσταση και να σκέφτομαι ότι τα πράγματα έρχονται και παρέρχονται και είμαι υγιής. Αρκεί να έχουμε υπομονή και βεβαιότητα πως όλα περνάνε. Όλα μπορείς να τα ξεπεράσεις αρκεί να έχεις υγεία. Παλιότερα κυριαρχούσε στο μυαλό μου πάντα το κακό σενάριο . Σήμερα πια όχι! Και αυτό μου δίνει ανακούφιση, κοιμάμαι καλύτερα το βράδυ», αποκάλυψε η Μαρία Ναυπλιώτου.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Το Θαύμα του Πανορμίτη: Μπουκάλι με τάμα έφτασε μετά από 2 χρόνια στην Ιερά Μονή της Σύμης, ταξίδεψε από την Κρήτη

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 103 ετών ο Φίλιππος Φιλιππάκος. Ήταν ένας από τους παλαιότερους στη Ρόδο

Αναστάτωση στον αέρα με 177 επιβάτες: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ