μαρία-αλιφέρη-μεγαλώνει-όμορφα-παραμ-143031

Μαρία Αλιφέρη: Μεγαλώνει όμορφα, παραμένει άκρως γοητευτική – Έτσι είναι στα 73, η ομορφότερη γυναίκα των 80′

Ανάγνωση: 2'

Η Μαρία Αλιφέρη πραγματοποίησε μία από τις λίγες δημόσιες εμφανίσεις της και συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Μαρία Αλιφέρη: Έτσι είναι στα 73

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη γνωστή ηθοποιό στην παρουσίαση του βιβλίου του Πάνου Κατέρη, «Αγαπημένη μου Άνοιξη».

Για τη σπάνια αυτή εμφάνισή της, η Μαρία Αλιφέρη επέλεξε ένα total black look με ένα σικ ζιβάγκο κι ένα ψηλόμεσο παντελόνι. Για να διατηρήσει την ισορροπία στο συνολάκι της, επέλεξε ένα χακί jacket.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν η Μαρία Αλιφέρη θα είναι εντυπωσιακή, κομψή και θα τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν», η Μαρία Αλιφέρη αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν παντρεύτηκε και δεν έκανε ποτέ παιδιά:

«Ήταν επιλογή μου. Έχω δεχτεί προτάσεις γάμου, βέβαια. Απλά στο μυαλό μου την ιστορία του γάμου την έχω πολύ ψηλά. Μια ολοκληρωμένη σχέση είναι πάρα πολύ δύσκολη και σπάνια. Γάμος για εμένα σημαίνει ότι με αυτόν τον άνθρωπο μπορώ να “φύγω” μαζί. Δεν το ένιωσα αυτό με κάποιον άντρα, γι’ αυτό και δεν το έκανα. Έχω ερωτευτεί πάρα πολύ ωστόσο και με έχουν ερωτευτεί. Τον έχω χαρεί τον έρωτα.

Hθελα πάντα πολλά παιδιά και τα έχω. Oχι δικό μου, αλλά είμαι εντάξει με αυτό. Θα ήθελα, αν είχα μια σχέση όπως στην περιέγραψα. Από τη στιγμή που δεν βρήκα αυτόν τον άνθρωπο, δεν μπήκα στη διαδικασία, μόνο για να πω ότι έκανα παιδί. Έχω πολλά παιδιά και από συγγενείς αλλά και τους μαθητές μου. Καλύτερη μάνα δεν θα μπορούσα να είμαι. Δεν αρχίζουν και τελειώνουν όλα σε ένα παιδί», είχε αποκαλύψει η Μαρία Αλιφέρη.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Η επιτομή της κομψότητας: Απίστευτα όμορφη η Μαρία Αλιφέρη στα 74 της χρόνια

Κυρία με τα όλα της η Μαρία Αλιφέρη: «Είμαι 73 χρονών, από ποιον να κρυφτώ;»

Μαρία Αλιφέρη: Η “εξορία” από την τηλεόραση, το τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή και η στιλάτη εμφάνιση στα 72 της

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ