συγκινεί-το-διαδίκτυο-ο-μαχητής-ζωής-10-68530

Συγκινεί το διαδίκτυο ο μαχητής ζωής: 10χρονος με σοβαρά εγκαύματα πληρώνει μόνος του τις επεμβάσεις του φτιάχνοντας τούρτες

Ανάγνωση: 2'

Ο Joaquín Nahuel είναι ένα 10χρονο αγόρι,το οποίο, αφού στάθηκε τυχερό και δεν κάηκε ζωντανός όταν μαζί με τον αδερφό του προκάλεσαν πυρκαγιά, δίνει την δική του μάχη για τη ζωή και την αποκατάστασή του από τα εγκαύματα που προκλήθηκαν από την φωτιά καθώς καήκε στο 25% του δέρματός του, στα χέρια, τον λαιμό και το πρόσωπο. Ο μικρός Joaquin όμως δεν το βάζει κάτω και έχει βρει τον τρόπο για να βγάλει τα δικά του λεφτά και να καλύψει τα ιατρικά έξοδα, φτιάχνοντας πουλώντας τούρτες.

Ο δύσκολος δρόμος της αποκατάστασης

Ακολούθησε ο Γολγοθάς της αποκατάστασης, η οποία εκτός της ταλαιπωρίας και του πόνου, είχε και υψηλό κόστος. Μετά την επούλωση, ο μικρός έπρεπε να κάνει ακόμα τέσσερις επεμβάσεις για την ανάπλαση του δέρματος στο πρόσωπό του, οι οποίες ήταν δύσκολο να καλυφθούν οικονομικά από την οικογένειά του.

Το πείσμα του 10χρονου αγοριού

Έτσι, ο Joaquin δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του για να συγκεντρώσει τα χρήματα που ήθελε. Άρχισε να φτιάχνει γλυκά και τούρτες και να τα πουλάει, μέχρι να φτάσει η στιγμή να κάνει τις πολυπόθητες επεμβάσεις. «Ήταν τα γενέθλια της μαμάς μας και παίζαμε με τον αδερφό μου, όταν κάναμε κάτι πολύ επικίνδυνο και πήραμε και οι δύο φωτιά», εξομολογείται ο 10χρονος. Έμαθε να φτιάχνει γλυκά και τούρτες από πολύ νωρίς, από τον παππού του και έτσι είχε ένα σημαντικό εφόδιο στον αγώνα που έμελλε να δώσει σε τόσο τρυφερή ηλικία.

Η παραπάνω ιστορία δείχνει πως όταν υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος. Όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε αρκεί να το θέλουμε και να προσπαθούμε για το στόχο μας.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Απελπισμένη μαρτυρία γυναίκας: Ο άντρας μου μιλάει κρυφά στο Facebook με μια παλιά του σχέση

Δύναμη ψυχής: “Ο πατέρας της την εγκατέλειψε παράλυτη αλλά εγώ νιώθω πολύ τυχερή που έχω αυτό το παιδί δίπλα μου”

Τους αποστόμωσε όλους: Τη φώναξαν στο σχολείο γιατί η κόρη της χτύπησε έναν συμμαθητή της-Απίστευτη απάντηση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ