STORIES

Λύγισε η μητέρα της 11χρονης: «Ήθελε να σπουδάσει, να γίνει δασκάλα, δεν πρόλαβε το μικρό μου»

Ανάγνωση: 1'

Στην κάμερα του Alpha παραχώρησε συνέντευξη η άτυχη μητέρα της 11χρονης Βασιλικής η οποία βρέθηκε νεκρή από τον θείο της.

Η δολοφονία συγκλόνισε τόσο την τοπική κοινωνία στην Ηλεία όσο και το πανελλήνιο ενώ στην κηδεία της μικρής Βασιλικής «ράγισαν» καρδιές.

Όσα ανέφερε

Τα παιδικά χωριά SOS προσφέρονται να βοηθήσουν τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της, ενώ μια ισχυρή γυναίκα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια ήρθε σε επικοινωνία με τον Alpha ζητώντας να αναλάβει τις σπουδές των παιδιών της οικογένειας.

«Μια γυναίκα υπέροχη που δεν θέλει να ακουστεί το όνομά της δημόσια. Μια γυναίκα με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, γυναίκα – μάγκας, αυτοδημιούργητη και επιχειρηματίας, η οποία θέλει να αναλάβει να σπουδάσει τα υπόλοιπα παιδιά σου», ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης η μητέρα της Βασιλικής δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες” Γι’αuτό την σκότωσe ο 37χρονος θείος της – Μαθεύτηκαν όλα για την 11χρονη Βασιλική στην Ηλεία

Ηλεία: Μετανιωμένος για τη δολοφονία της 11χρονης ο 37χρονος – «Ζητάω συγνώμη»

Συγκλονίζει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης: Για την 11χρονη Βασιλική – «Καλό Παράδεισο κορίτσι μου…“Πού ξεκινάει και πού τελειώνει”»

#TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ