STORIES

Λίαμ Άιρλαντ: Ο ηθοποιός απολύθηκε από την Προεδρική Φρουρά – «Σε όλους τους Εύζωνες λέω ευχαριστώ» – Βίντεο και Φωτογραφίες

Ανάγνωση: 1'

Ο Λίαμ Άιρλαντ συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» στο Mega όπου μαζί με την Αφροδίτη Λιάντου ήταν πρωταγωνιστές στην πρώτη σεζόν.

Λίαμ Άιρλαντ: Ο ηθοποιός απολύθηκε από την Προεδρική Φρουρά

Ο νεαρός ηθοποιός, ο οποίος μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στις δύο χώρες καταγωγής του, την Αγγλία και την Ελλάδα πριν λίγους μήνες μπήκε στρατό και μάλιστα υπηρέτησε στην Προεδρική Φρουρά.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Λίαμ Άιρλαντ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, απολύθηκε από τους Εύζωνες και θέλησε να γράψει μερικά λόγια για την εμπειρία του στην Προεδρική Φρουρά.

«Τους τελευταίους 3 μήνες βρέθηκα σε ένα αξέχαστο ταξίδι. Αυτό έχει τελειώσει λόγω άλλων προσωπικών ευθυνών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έμαθα την πραγματική έννοια της τιμής, της πειθαρχίας και του σεβασμού. Η ευγνωμοσύνη που τρέφω για τους ανθρώπους με τους οποίους υπηρέτησα και από τους οποίους έμαθα είναι αμέτρητη. Και το να μου δίνεται η ευκαιρία να εκπροσωπήσω τη χώρα μου στην πιο αληθινή και αγνή της μορφή δεν είναι παρά η μεγαλύτερη τιμή. Σε όλους τους Εύζωνες λέω ευχαριστώ» έγραψε ο Λίαμ Άιρλαντ.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:


Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ο άντρας που έζησε 10 χρόνια στο δάσος για να γλιτώσει από τη γυναίκα του

«Στο πάρτι του γιου μου ήρθαν μόνο δύο παιδάκια. Δεν έχω κλάψει περισσότερο στη ζωή μου από εκείνη την Κυριακή»

Κατήγγειλαν άστεγο ηλικιωμένο που έπαιζε φλογέρα στο δρόμο και του έριξαν 300€ πρόστιμο

#TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ