κακός-οιωνός-βρήκαν-ψάρι-που-φέρνει-144688

Κακός οιωνός: Βρήκαν ψάρι που «φέρνει» μεγάλο σεισμό και προμηνύει καταστροφές

Ανάγνωση: 1'

Λένε ότι αυτό το ψάρι προμηνύει σεισμό: Ψαράδες έβγαλαν από το νερό ένα «τερατώδες» ζώο και έδωσαν τις δικές του ερμηνείες στο συμβάν.

Κακός οιωνός: Τα ψάρια που «φέρνουν» τον σεισμό

Ένα απίθανο θαλάσσιο «τέρας» (σχεδόν στην κυριολεξία) έπιασαν ψαράδες στην Ταϊλάνδη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Πουκέτ. Το προαναφερόμενο ψάρι, όπως καταγράφει η λαογραφία της Ιαπωνίας προμηνύει είτε ένα μεγάλο τσουνάμι είτε έναν δυνατό σεισμό.

Το πλάσμα, το οποίο ήταν ήδη νεκρό όταν το ανέσυραν στο σκάφος, πιάστηκε στη θάλασσα Ανταμάν. Οι αρχές δήλωσαν ότι σκοπεύουν να εκθέσουν το νεκρό θηρίο σε μουσείο.

Τα γιγαντιαία αυτά ψάρια, είναι ψάρια-κουπιά, όπως αναφέρουν οι ψαράδες και μπορούν να φτάσουν σε μήκος τα 50 πόδια, ενώ συνήθως βρίσκονται σε βάθος 3.000 ποδιών κάτω από το νερό. Λόγω του μεγέθους και του σχήματός τους θεωρούνται προάγγελοι σεισμών και κακοτυχίας στη μυθολογία.

Το πλήρωμα παρέδωσε το νεκρό ψάρι σε ένα άλλο σκάφος που επέστρεφε στην προβλήτα αλιείας στο Thai Mueang. Αφού ενημερώθηκαν για το σπάνιο εύρημα, ο περιφερειακός επικεφαλής αλιείας Sitthiphol Muangsong και αξιωματούχοι του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης Παράκτιας Αλιείας του Πουκέτ έφτασαν στην αποβάθρα για να ερευνήσουν.

Σύμφωνα με τις αρχές, το γιγαντιαίο ψάρι έφερε μια μικρή πληγή στο κεφάλι του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Εθνικό Μουσείο Επιστημών της χώρας για περαιτέρω μελέτη.

Με πληροφορίες από mirror.co.uk

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Εγώ φυσούσα αέρα και..” Θρήνος για τη 13χρονη Δωροθέα: Συγκλονίζουν οι γονείς της – “Πήρε όλον τον κεραυνό πάνω της, εκατομμύρια βολτ”

Τραγωδία: ο 70χρονος παρέσυρε πεζούς – Τουλάχιστον 6 νεκροί και τραυματίζοντας άλλους οκτώ

“Μαγνήτισε τα βλέμματα” 27χρονο μοντέλο & προκλητική: Η νέα σύντροφος του Κωνσταντίνου – Αλέξιου είναι η νέα Πάμελα Άντερσον, άφωνος ο Παύλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ