STORIES

«Ήρθες στο νοσοκομείο και μύριζες μύρο»: Συγκινεί κάθε πιστό το θαύμα της Παναγίας που έζησε η Βασιλική Πλεξίδα

Ανάγνωση: 3'

Συγκινεί κάθε πιστό το θαύμα της Παναγίας

Στο στρατιωτικό Νοσοκομείο εμφανίστηκε η Παναγία στην Βασιλική και της βεβαίωσε ότι θα θεραπευτεί.

Βασιλική: Συγκινεί κάθε πιστό το θαύμα της Παναγίας που έζησε

Η Βασιλική Πλεξίδα συγκλόνισε κάθε πιστό με το θαύμα της Παναγίας που έζησε και συγκίνησε τους πάντες με τις λεπτομέρειες που έφτασαν στο φως της δημοσιότητας. Μύριζε μύρο, όταν πήγε στο νοσοκομείο.

Τις λεπτομέρειες αυτές της έκανε γνωστές η ίδια η Βασιλική σε ομιλία της πρόσφατα. Η νεαρή μεταφέρθηκε στπ Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μετά το θαύμα της Παναγίας. Όπως της γνωστοποίησε ένας από τους θεράποντες ιατρούς της όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μύριζε μύρο.

Στη Μονή της Παναγίας Ακρωτηριανής στη Σέριφο αφιέρωσε η Βασιλική τη στρατιωτική στολή που φορούσε την ώρα του δυστυχήματος.

Όπως εξιστόρησε η ίδια η βασιλική , η Παναγία την είχε στην αγκαλιά της και την παρηγορούσε από τις 7:40π.μ που συνέβει το δυστύχημα μέχρι τις 10:30 όταν την εντόπισε ο εργαζόμενος της ΔΕΗ. Μέχρι να βρεθεί είχαν περάσει 2,5 ώρες αλλά σε εκείνη φάνηκαν μερικά δεύτερα.

Όσοι έρχονται σε επαφή με την Παναγία και τους αγίους μας συνηθίζεται να ευωδιάζουν, όπως άλλωστε οι Πατέρες ονομάζουν τον Κύριο «το νοητό μύρο». Αξιοσημείωτο είναι ότι η Παναγία επανεμφανίστηκε στη Βασιλική στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και την διαβεβαίωσε ότι θα αναρρώσει πλήρως, κάτι το οποίο συνέβη παρά τα σοβαρά τραύματα της.

Σε μία ακόμα αποκάλυψη προχώρησε η Βασιλική λέγοντας πως όταν γιατρός του νοσοκομείου προσπάθησε να της αφαιρέσει τον σταυρό που είχε πάνω της για να μπει στον αξονικό τομογράφο εκείνη σχεδόν τον έπιασε από τον λαιμό! Κάτι το οποίο θα πρέπει να προσέξουν όσοι «Ορθόδοξοι χριστιανοί» δεν φορούν σταυρό ή παραλείπουν να βάζουν το σταυρό στα παιδιά τους χωρίς να συντρέχει σοβαρός λόγος.

Το όνομα τηε Παναγίας μας και η Ορθόδοξη πίστη δοξάστηκαν με αφορμή το θαύμα της Παναγίας στη Βασιλική, και ντροπιάστηκαν οι ασεβείς. Το γεγονός είναι αδιαμφισβήτητο. Όπως αποκάλυψε η ίδια κανένας από τους ειδικούς στους οποίους αποκάλυψε το θαύμα δεν μπόρεσε να το αμφισβητήσει. Ένας μόνο την ρώτησε μήπως από τα χτυπήματα που δέχτηκε είχε παραισθήσεις και τα φαντάστηκε όλα αυτα. Κάτι που είναι πιο εύκολα πιστευτό από κάποιον τρίτο ότι η Βασιλική είχε παραισθήσεις και θα μπορούσε να σωθεί χωρίς τη βοήθεια της Παναγίας, παρά από την ίδια τη Βασιλική . Η πίστη μας είναι μεγάλη!

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Βασιλική Πλεξίδα: Η Παναγιά με πήρε στην αγκαλιά της και με έσωσε, θα Την ευγνωμονώ για πάντα

Βασιλική Πλεξίδα: Η Παναγιά με πήρε στην αγκαλιά της και με έσωσε, θα Την ευγνωμονώ για πάντα

«Όταν ήρθες στο νοσοκομείο, μύριζες μύρο»: Το θαύμα της Παναγίας που έζησε η Βασιλική Πλεξίδα συγκινεί κάθε πιστό

#TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ