η-κοπέλα-μου-θέλει-να-πηγαίνουμε-μόνο-σ-110718

Η κοπέλα μου, θέλει να πηγαίνουμε μόνο σε ακρıβά μαγαζιά, που δεν μπορώ να αντέξω οικονομıκά. Τι να κάνω;

Ανάγνωση: 1'

Είμαστε μαζί με την κοπέλα μου εδώ και 5 χρόνια. Στην αρχή ήταν πολύ προσεκτική στα έξοδα που κάναμε.

Συνήθως πλήρωνα εγώ για όλα, και κάπου κάπου πλήρωνε και αυτή μικροποσά ή καφέδες. Πρόσεχε τις τιμές στον κατάλογο πριν παραγγείλουμε και διάλεγε τα λιγότερο ακριβά πιάτα. Πλήρωνα βέβαια και για τα ταξίδια μας, τα έξοδα στο σπίτι, ακόμη και την φόρτιση της κάρτας της. Όλα καλά αφού κέρδιζα αρκετά χρήματα, οπότε δεν έδινα και σημασία. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Αν και ,δυστυχώς, τα οικονομικά μου δεν είναι τόσο καλά, θέλει να τρώμε έξω αλλά μόνο σε ακριβά μαγαζιά. Αυτή είναι μια καινούρια απαίτηση που δεν μπορώ να την καταλάβω πως την απέκτησε. Η οικογένειά της δεν την έχει καλομάθει αφού έχει φύγει εδώ και χρόνια, από φοιτήτρια, αλλά και μαζί όταν πρωτοβγαίναμε δεν είχε παράλογες απαιτήσεις .Ξαφνικά τώρα έχει τρελαθεί. Δεν την αναγνωρίζω. Τι θέλει;

θέλει να πηγαίνουμε σε ακριβά, γκουρμέ μαγαζιά με μισελέν. Τώρα ανακάλυψε πως της αρέσει το σούσι και το φιλέτο μινιόν. Αν τυχόν και πάρουμε ντελίβερι στο σπίτι, σπανιότατα, θα διαλέξει το ακριβότερο πιάτο χωρίς δισταγμό! Φυσικά πληρώνω εγώ. Δεν έχω σκεφτεί ακόμη πως να την κάνω να το καταλάβει, ότι δεν μπορώ να εκπληρώνω πια τα τόσο ακριβά γούστα της στο φαγητό. Φυσικά αποφεύγει να πληρώνει αυτή γιατί θέλει να κάνει την οικονομία της.

Αναρωτιέμαι τι να της πω.

Κώστας

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Μακάρι να είχα σκίσει το λαχείο»: Το τραγικό τέλος του «πιο τυχερού ανθρώπου της Καρδίτσας» που κέρδισε 2 εκατ. ευρώ

Οδηγός μηχανής παρέσυρε 6χρονο παιδί το εγκατέλειψε και έφυγε – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Παίδων

Αποφυλακίστηκε, παντρεύτηκε, μετανάστευσε: Νέα ζωή για το Δάνο Μουρατίδη 17 χρόνια μετά τη δoλoφovia της Κικής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ