η-6χρονη-έμα-πάλεψε-με-το-τέρας-και-βγ-135201

Η 6χρονη Έμα πάλεψε με το «τέρας» και βγήκε νικήτρια – Η μητέρα της χαμογελά ξανά και στέλενει μήνυμα ελπίδας

Ανάγνωση: 1'

Η Lorena, μητέρα ενός 6χρονου κοριτσιού, θέλησε να μοιραστεί την προσωπική ιστορία του αγώνα που έδωσε η οικογένειά της με το «τέρας» του καρκίνου επί 4 ολόκληρα χρόνια! Όλα ξεκίνησαν όταν η μικρή της Emma ήταν 20 μηνών και τελείωσαν (ευτυχώς καλά) 4 χρόνια αργότερα, μετά από μια δύσκολη περίοδο.

«Αφού όλα τελείωσαν καλά, θέλω να μοιραστώ και τη δική μας ιστορία.

Το μωρό μου η Emma ήταν 20 μηνών όταν, μετά από 3 εβδομάδες εμετού και κατάπτωσης χωρίς λόγο, μας είπαν ότι υπήρχε μια επιθετική μάζα στο 4ο στάδιο ενσωματωμένη στην παρεγκεφαλίδα.

Μυελλοβλάστομα… Μια γροθιά στο στομάχι θα πονούσε λιγότερο!

Από τότε ξεκίνησε η κόλασή μας: 23 ώρες χειρουργείο για την αφαίρεση της μάζας, 2 μήνες εντατικής θεραπείας, 6 κύκλοι χημειοθεραπείας συν δύο αυτομοσχεύματα με σχετικά βλαστοκύτταρα. Έμαθε να περπατάει όταν ήταν σχεδόν 5 ετών και σήμερα που είναι 6, αρχίζει να τρέχει!

Η χρονιά που διαγνώστηκε με καρκίνο ήταν πολύ δύσκολη. Άλλαξε για πάντα όχι μόνο την καθημερινότητά μας. αλλά και τον τρόπο που βλέπουμε τη ζωή!

Ο καρκίνος είναι καταραμένος αλλά θεραπεύεται! Συνεχίστε να κάνετε δωρεές γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να δημιουργήσετε νέες θεραπείες για αυτή την καταραμένη ασθένεια!»

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Το Θαύμα του Πανορμίτη: Μπουκάλι με τάμα έφτασε μετά από 2 χρόνια στην Ιερά Μονή της Σύμης, ταξίδεψε από την Κρήτη

Όταν ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος έπιασε τον Τίμιο Σταυρό και ευωδίαζε – Μαρτυρία στην Εκκλησία του Λυκαβηττού

Μεγάλη μέρα για την Ορθοδοξία – Πως νηστεύουμε σήμερα την ημέρα του Σταυρού; Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ