STORIES

Φώτισε το προσωπάκι του: Η μικρός ήρωας μας Παναγιώτη-Ραφαήλ έκανε την πρώτη του σχολική γιορτή και έλαμψε από χαρά

Ανάγνωση: 1'

Ο μικρός Παναγιώτης λόγω ειδικών προβλημάτων δεν μπορούσε να παρακολουθεί τα μαθήματα στην τάξη. Παρόλα αυτά δεν έμεινε χωρίς σχολείο. Φοίτησε με κατ’ οίκον διδασκαλία και ήταν τυχερός γιατί τον ανέλαβε μια εξαίρετη εκπαιδευτικός, πολύ καλή κοπέλα με κατανόηση.

Η καλοκαιρινή γιορτή

Η κα Μαρία μας, όχι μόνο τον αγάπησε αλλά τον συμπεριέλαβε στην τάξη και ας μην ήταν παρών στη σχολική αίθουσα. Προετοίμαζε το κλίμα με αποτέλεσμα οι συμμαθητές του να τον αγκαλιάσουν από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισαν και ο ίδιος έλαβε πολλή αγάπη και ευτυχία. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στη νηπιαγωγό μας κα Μαρία και στην προϊσταμένη του νηπιαγωγείου κα Σοφία. Η φωτογραφία είναι από τη καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου,όπου ο μικρός μας είπε το ποίημα του με πολλή χαρά γιατί ένιωθε ότι τον αγαπούν και τον αποδέχονται. Η συμπερίληψη και το αίσθημα του ανήκειν είναι πολύ σημαντικά για την ψυχική υγεία όλων των παιδιών. Ανυπομονούμε για την καινούρια χρονιά που θα βρει επιτέλους τον Παναγιώτη μας στη σχολική αίθουσα! Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Ο μικρός Παναγιώτης μας συγκινεί όλους και μας δίνει δύναμη, χαρά και ελπίδα. Το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι δασκάλες του σχολείου του που μας δείχνουν τι σημαίνει ανθρωπιά.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Παναγιώτης Ραφαήλ: O μικρός “ήρωας”, έκλεισε τα 6, σβήνει το κεράκι και όλοι του εύχονται «χρόνια πολλά»

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο κι είναι πανευτυχής

Ρένος Φουντουλάκης: Έλληνας έχτισε σχολείο στη Ζανζιβάρη για να καταπολεμήσει τη φτώχεια μέσω της εκπαίδευσης

#TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ