έψαχναν-το-12μηνών-μωρό-στο-νερό-το-βρή-157244

Έψαχναν το 12μηνών μωρό στο νερό & το βρήκαν να μπουσουλάει στην άκρη της εθνικής οδού

Ανάγνωση: 2'

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του Φορτηγατζής στο Μισισίπι, όταν εντόπισε ένα μωρό να μπουσουλάει κατά μήκος αυτοκινητόδρομου.

Ιστορία: «Είναι ένα μωρό-θαύμα»

Όπως έμαθε μάλιστα αργότερα, πρόκειται για παιδί το οποίο είχε εξαφανιστεί για δύο ημέρες με τις Αρχές να το ψάχνουν παντού.

Ο σερίφης της Λουιζιάνα ανέφερε ότι το μωρό – για το οποίο υπήρχαν φόβοι ότι ήταν νεκρό, είχε πληγές από δαγκωματιές, αλλά σε γενικές γραμμές φαινόταν υγιές και σε καλή κατάσταση.

Εκκρεμούν εκθέσεις νεκροψίας για το 4χρονο παιδί που βρέθηκε τη Δευτέρα, είπε ο Γκιλόρι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Τρίτη στη Λίμνη Τσαρλς, περίπου 200 μίλια (322 χιλιόμετρα) δυτικά της Νέας Ορλεάνης.

Το πτώμα είχε βρεθεί σε μια λίμνη πίσω από ένα κέντρο υποδοχής κοντά στην πολιτειακή γραμμή του Τέξας.

Οι αρχές που διερεύνησαν τον θάνατο του 4χρονου έμαθαν ότι εθεάθη για τελευταία φορά το Σάββατο με τη μητέρα του, Aaliyah Jack, 25 ετών, στη λίμνη Τσαρλς, μαζί με το μωρό 1 έτους. Φοβούμενοι ότι και το 1 έτους μωρό ήταν νεκρό, οι αρχές προετοιμάστηκαν το πρωί της Τρίτης για να ερευνήσουν το νερό όπου βρέθηκε το νεκρό παιδί. Στη συνέχεια όμως το θαύμα έγινε, ένας οδηγός φορτηγού κάλεσε την αστυνομία αφού εντόπισε το μωρό στην άκρη της εθνικής οδού.

Είχε βρεθεί νεκρός ο 4χρονος αδερφός του

Την περασμένη Δευτέρα είχε βρεθεί νεκρός ο 4χρονος αδερφός του μωρού, σε λίμνη πίσω από αυτοκινητόδρομο κοντά στα σύνορα του Τέξας. Η αστυνομία προσήγαγε για τον θάνατο του στην 25χρονη μητέρα τους, ενώ υπήρχαν φόβοι πως και το 12 μηνών αδελφάκι του θα είναι νεκρό.

Ο σερίφης της Λουιζιάνα Gary Stitch Guillory δήλωσε ότι το μωρό είχε πολλά τσιμπήματα από έντομα, αλλά φαινόταν καλά. «Είναι ένα μωρό-θαύμα. Πέρασε δύο μέρες στην άκρη του δρόμου με την καταιγίδα Beryl» είπε χαρακτηριστικά.

Το μωρό εθεάθη τελευταία φορά το Σάββατο 6 Ιουλίου με τη μητέρα του και τον αδελφό του. Τελικά, την Τρίτη 9 Ιουλίου το βρήκε ο φορτηγατζής και ειδοποίησε την αστυνομία. Να σημειωθεί πως τη Δευτέρα, που πιστεύεται ότι κυκλοφορούσε απροστάτευτο στον δρόμο, ο τυφώνας Beryl έπληξε την πολιτεία.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Χαμός στην Εύβοια: Ιερέας πήγε για μπάνιο σε παραλία και γιαγιάδες τον πήραν στο κυνήγι – «Ανάξιος, θέλεις ξύρισμα»

7 επώνυμοι Έλληνες που έχασαν τους γονείς τους σε τρυφερή ηλικία – Βίωσαν το θάνατο από ανήλικα

Νέα τραγωδία: Αγοράκι 9 μηνών πέθανε από θερμοπληξία σε αυτοκίνητο – Ο πατέρας του πήγε στη δουλειά του και το ξέχασε μέσα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ