STORIES

Είμαι 25 και έχω σχέση με έναν άντρα 49 ετών. Οι φίλες μου λένε ότι είναι μεγάλη διαφορά και ότι θα το μετανιώσω. Τι να κάνω;

Ανάγνωση: 2'

Έχω σχέση με έναν υπέροχο άντρα που με γεμίζει χαρά και με κάνει να νιώθω ασφάλεια.

Αληθινή ιστορία: Είμαι 25 και έχω σχέση με έναν άντρα 49 ετών

Υπάρχει μια διαφορά ηλικίας αλλά δεν με πειράζει. 24 χρόνια δεν είναι και μεγάλη διαφορά. Ίσα ίσα νιώθω ότι αυτός ο άνδρας ξέρει τι ζητάει από μια γυναίκα και πιστεύω ότι αυτό το βρήκε σε μένα.

Εγώ πάλι νιώθω σίγουρη δίπλα του. Μπορώ να κάνω σοβαρές συζητήσεις μαζί του και ξέρω πως η γνώμη του μετράει. Μπορώ να τον εμπιστευτώ με κλειστά μάτια. Περνάμε καλά μαζί και θέλουμε τα ίδια πράγματα από μια σχέση και από τη ζωή.

Σε προηγούμενες σχέσεις με συνομηλίκους μου δεν είχα τι να συζητήσω, για να μην αναφέρω τα ατέλειωτα κουτιά από πίτσες στο δωμάτιό τους!

Πριν ένα χρόνο γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο που πηγαίναμε και η έλξη ήταν αμοιβαία. Με την πρώτη ματιά κατάλαβα πως αυτός ήταν ο ένας που θα έμπαινε στην ζωή μου για να την αλλάξει. Γεροδεμένος, αθλητικός, γεμάτος χιούμορ αλλά ταυτόχρονα σοβαρός και λιγομίλητος. Βλεπόμασταν καθημερινά και στο τέλος γίναμε ζευγάρι. Είναι ο έρωτας της ζωής μου!

Ποτέ δεν σκέφτηκα για την διαφορά ηλικίας μεταξύ δύο ανθρώπων. Πιστεύω ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Σημασία έχει ο έρωτας και να ‘κουμπώσουν’ οι ανάγκες του ενός με τον άλλον.

Η καρδιά δεν νοιάζεται αν κάποιος είναι μεγαλύτερος ή νεότερος.Το μυαλό των άλλων τείνει να βλέπει πρόβλημα, όπως τώρα οι φίλες μου.Συνεχώς μου επαναλαμβάνουν ότι είναι μεγάλος για μένα και ότι σύντομα θα το μετανιώσω.Εγώ όμως δεν θέλω να κλείσω την πόρτα σε αυτόν τον μεγάλο έρωτα γιατί ίσως το πληρώσω ακριβά.

Είναι τόσο τρομακτικό να έχεις 24 χρόνια διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό σου;

Ειρήνη

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Συγκλονιστική μαρτυρία: «Ήμουν ο πρώτος που μπήκε μέσα στον τάφο του Χριστού. Ναι, μύριζε μύρο παντού»

«Πάρε να φας, υπάρχει Θεός για όλους»: Συγκιvεi ο διανομέας που έδωσε φαγητό σε άστεγο

Μοιράζει λεφτά σε αγνώστους: Άνδρας αφήνει φακέλους γεμάτους χρήματα σε γραμματοκιβώτια και εξαφανίζεται

#TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ