εγκατέλειψε-τα-εγκόσμια-και-πήγε-σε-μο-65109

Εγκατέλειψε τα εγκόσμια και πήγε σε μοναστήρι: Το χάρισμα της γερόντισσας Ειρήνης για τη θεραπεία της κατάθλιψης

Ανάγνωση: 2'

Η έννοια της θρησκείας και της πίστης είναι πολυσυζητημένα θέματα. Όποιος ενστερνίζεται βαθιά αυτά τα δύο αποκτά ένα χαρακτήρα διαφορετικο… πιο ήρεμο και αγαθό. Δεν σκέφτεται το κακό και συνεχώς προσπαθεί να βοηθάει όπου μπορεί. Έτσι και η γερόντισσα Ειρήνη.

Γερόντισσα Ειρήνη: Το θεϊκό χάρισμα

Η μοναχή που ξεκίνησε ως τουρίστρια και κατέληξε στο μοναστήρι. Έχει το θείο δώρο να θεραπεύει ανθρώπους με κατάθλιψη. Ο λόγος για την γερόντισσα Ειρήνη από το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου του Βαλσαμίτη, στην Αμοργό που συγκινεί με τα λόγια της. Ανέλαβε να αναμορφώσει την εγκαταλελειμμένη από το 1757 μονή και την έκανε έναν μικρό επίγειο παράδεισο. Σύμφωνα με την ίδια, μπορεί να βοηθήσει κάποιον με κατάθλιψη στο να γίνει καλά, αν μείνει μαζί της για λίγο.

Γερόντισσα Ειρήνη: Η μεταμόρφωση του μοναστηριού

Η γερόντισσα Ειρήνη με το θελιο δώρο είναι η μοναδική μοναχή που βρίσκεται στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου του Βαλσαμίτη στην Αμοργό. Το κτήριο αυτό, παρέμενε ερειπωμένο από το 1757. Πρόκειται για έναν παράδεισο που δεν πρέπει με τίποτα να παραλείψετε, αν ποτέ επισκεφθείτε την Αμοργό. Από τουρίστρια, έγινε καλόγρια και ανέστησε την εγκαταλελειμμένη μονή.

Γερόντισσα Ειρήνη: Η ανάρτηση που έγινε στο facebook

Η Γερόντισσα έχει πει σε όσους επισκέπτονται το ξακουστό Μοναστήρι: «Φέρτε μου εδώ κάποιον με κατάθλιψη και θα τον κάνω καλά»,

Η γαλήνη και η ηρεμία φαίνονται στο πρόσωπό της Γερόντισσας Ειρήνης. Ο μοναχισμός την έκανε να νιώσει καλύτερα και η βοήθεια που προσφέρει σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη είναι πολύτιμη.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Πιστεύουν στο Θεό και το φωνάζουν με κάθε ευκαιρία: 7 διάσημοι Έλληνες με μεγάλη πίστη που βίωσαν θαύματα

Παναγία Γοργοεπήκοος: Το Θαuματоυργό Μοναστήρι στη Μάνδρα Αττικής

Έχε πίστη και όλα θα γίνουν: Η υπομονή φέρνει τη χάρη του Θεού…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ