STORIES

Έφριξαν καλεσμένοι και παπάς σε γάμο στον Πύργο: Η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού κι αυτός την χαστούκισε, σταμάτησε το μυστήριο

Ανάγνωση: 2'

Ο Πύργος έγινε το επίκεντρο της προσοχής, καθώς ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια γάμου προκάλεσε σάλο και αμηχανία.

Ιστορία: Η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού κι αυτός την χαστούκισε

Οι καλεσμένοι στην εκκλησία έγιναν μάρτυρες γεγονότων που πυροδότησαν έντονες συζητήσεις και τελικά οδήγησαν στη διακοπή του μυστηρίου μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη.

Η νύφη λιποθύμησε και ο γαμπρός δέχτηκε επίθεση από συγγενείς της, με την ένταση να κορυφώνεται σε μια σκηνή που θύμιζε περισσότερο καβγά παρά γάμο.

Το μυστήριο αμαυρώθηκε από τις αποκαρδιωτικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν μπροστά στον ιερέα, όταν ο γαμπρός, εξοργισμένος από την κίνηση της νύφης να του πατήσει το πόδι κατά τη διάρκεια της τελετής, αντέδρασε βίαια και την χτύπησε στο πρόσωπο. Οι καλεσμένοι σοκαρίστηκαν, και οι συγγενείς της νύφης όρμησαν εναντίον του γαμπρού, προκαλώντας πανδαιμόνιο στον χώρο της εκκλησίας. Η τελετή διακόπηκε άμεσα, με την αστυνομία να καταφθάνει για να αποκαταστήσει την ηρεμία. Παρά το σοκ, η νύφη συνήλθε και το ζευγάρι αποφάσισε να συνεχίσει τον γάμο, αυτή τη φορά κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς να ακολουθήσει γαμήλια δεξίωση.

Το συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 25 Αυγούστου 2024, σε μια εκκλησία του Πύργου, όπου το κλίμα από γιορτινό μετατράπηκε σε εφιαλτικό. Παρά τις υψηλές προσδοκίες για μια ευτυχισμένη ημέρα, η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο κατά τη στιγμή που ακούστηκε το παραδοσιακό «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα». Όταν η νύφη ακολούθησε το έθιμο και πάτησε το πόδι του γαμπρού, αυτός αντέδρασε βίαια, αφήνοντας τους παρευρισκόμενους άφωνους. Οι μαρτυρίες αναφέρουν πως οι καλεσμένοι άρχισαν να εγκαταλείπουν την εκκλησία, ενώ η αστυνομία έφτασε στο σημείο για να αποτρέψει περαιτέρω επεισόδια. Η νύφη, υπό την έντονη συναισθηματική φόρτιση, έχασε τις αισθήσεις της, ενώ ένα κοντινό της πρόσωπο χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω σοκ.

Παρά τις δραματικές εξελίξεις,

το ζευγάρι ολοκλήρωσε τον γάμο με τις πόρτες της εκκλησίας κλειστές, προσπαθώντας να επαναφέρουν την κανονικότητα, αν και η αρχική ευφορία είχε ήδη χαθεί.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Πλακώθηκαν στην εκκλησία για το όνομα του παιδιού: Παπάς διέκοψε τη βάφτιση μετά τον καβγά των παππούδων

«Δίνω 52 ευρώ διατροφή στην πρώην γυναίκα μου και πολλά της είναι. Παιδιά δεν ήθελε; Ας πληρώσει»

«Πάψε πια να σε πειράζουν όλα, μην γκρινιάζεις, έλα εδώ δίπλα μου να σου δείξω τι πραγματικά πειράζει»

#TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ