έχω-μέσα-μου-τον-ιησού-19χρονη-λέει-πω-137268

«Έχω μέσα μου τον Ιησού»: 19χρονη λέει πως είναι έγκυος, φουσκώνει η κοιλιά της και οι γιατροί δεν βλέπουν μωρό

Ανάγνωση: 2'

Η 19χρονη Haley, εμφανίστηκε στο αμερικάνικο talk show του Dr. Phil, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι ήδη 9μηνών έγκυος και σύντομα θα γεννήσει ένα αγοράκι. Ωστόσο, δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε μωρό, αλλά για τον… Ιησού.

Όπως υποστηρίζει η ίδια: «Ξέρω πως η εγκυμοσύνη μου είναι πραγματική. Έχω πάρει τουλάχιστον 9 κιλά…ένα βράδυ κοιμόμουν και το μωρό μου κλώτσησε το κάτω μέρος του στομαχιού μου και μπορώ να νιώσω το κεφάλι του ακριβώς κάτω από τον αφαλό μου»

Haley: 19χρονη κοπέλα ισχυρίζεται πως είναι έγκυος στον Ιησού

Η οικογένειά της και ιδιαίτερα η μητέρα της λέει πως η κόρη της είναι παθολογική ψεύτρα και έχει ψευδαισθήσεις. Όπως λέει χαρακτηριστικά, η Haley δεν είναι έγκυος και τόσο τα τεστ εγκυμοσύνης όσο και οι γιατροί το έχουν επιβεβαιώσει.

Η 19χρονη αναφέρει: «Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι πάστορες στην εκκλησία μου, δεν πιστεύουν πως είμαι έγκυος. Ξέρω πως είναι ο Ιησούς. Δεν με νοιάζει αν η οικογένειά μου με αποκηρύξει. Έχει να κάνει με το αν πιστεύεις πραγματικά στον Ιησού ή όχι…Δεν με νοιάζει τι λέει το τεστ εγκυμοσύνης ή ο γιατρός, όταν γεννήσω το μωρό μου, κανείς δεν θα μπορεί να τον αρνηθεί, επειδή είναι ο σωτήρας μου»

Στο πλαίσιο της εκπομπής η 19χρονη υπεβλήθη σε τεστ υπερήχων το οποίο έδειξε ότι δεν είναι έγκυος. Ωστόσο, η ίδια, αν και δεν είδε παιδί, επιμένει ότι είναι έγκυος, ενώ παραδέχτηκε πως έχει διαγνωστεί με παρανοϊκή σχιζοφρένεια.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Haley έχει σκεφτεί τρελά πράγματα. Στο παρελθόν είχε ισχυριστεί πως πατέρας της είναι ο ράπερ Έμινεμ, ότι είχε διαγωνιστεί στο American Idol και πως είχε δωρίσει ένα νεφρό στον άρρωστο αδελφό της.

Haley: Δείτε το video

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Για σένα μπαμπά” Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του 18χρονου γιου του Αία Μανθόπουλου μετά το επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ

Ζευγάρι Αλβανών με 5 παιδιά, βαπτίστηκαν Χριστιανοί, μετά από 20 χρόνια στην Ελλάδα

Ενενήντα τέσσερα κεράκια έσβησε χθες ο ταλαντούχος μας ηθοποιός Δημήτρης Καλλιβωκάς!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ