STORIES

Δύσκολες ώρες για το σπίτι της Τζένης Μπαλατσινού: Το ατύχημα του Βασίλη Κικίλια , όλοι του εύχονται να το ξεπεράσει

Ανάγνωση: 6'

Στην Αθήνα παραμένει και τον Αύγουστο ο Βασίλης Κικίλιας, καθώς οι υποχρεώσεις του δεν του επιτρέπουν αρκετό χρόνο για καλοκαιρινές διακοπές.

Ατύχημα για τον Βασίλη Κικίλια

Ωστόσο, όπως φαίνεται, ο Βασίλης Κικίλιας είχε ένα ατύχημα.

Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εμφανίζεται στις αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με δεμένο χέρι.

Ο Βασίλης Κικίλιας φοράει ειδική ζώνη που δένει στη μέση, για να του κρατάει το χέρι σταθερό.

Η Αθηνά Οικονομάκου ζει ένα ξεχωριστό καλοκαίρι, αφού χώρισε από τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, άλλαξε σελίδα στη ζωή της και ζει πια έναν παθιασμένο έρωτα με τον Μπρούνο Τσερέλα!

Η ηθοποιός δεν έκρυψε στιγμή τον έρωτά της και τις τελευταίες μέρες δημοσιεύει φωτογραφίες με τον 38χρονο σύντροφό της.

Το ζευγάρι ζει τον έρωτά του και καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες από τις διακοπές του και την καθημερινότητά του.

Να σας θυμίσουμε ότι εμφανίστηκαν πρώτη φορά μαζί στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ και δεν έκρυβαν τον έρωτά τους, αφού η κάμερα τους κατέγραψε να ανταλλάσσουν αγκαλιές και φιλιά λίγες μέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Δείτε παρακάτω τις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός, η οποία ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της και λιώνει

Η κόρη της Καλομοίρας και του Γιώργου Μπούσαλη είχε γενέθλια και διοργάνωσαν ένα υπέροχο πάρτι.

Η Αναστασία Μπούσαλη έγινε οκτώ χρονών και τα γιόρτασε με τους φίλους και συγγενείς σε ένα ξεχωριστό παιδικό πάρτι.

Εντύπωση έκανε η τούρτα γενεθλίων μια και η μικρή είναι μία…soccer star!

Η Καλομοίρα δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τα γενέθλια της κόρης της και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Χρόνια πολλά στο κοριτσάκι μου. Αναστασία μου, δεν το πιστεύω πόσο μεγάλωσε το μωρό μου! Ό,τι ηλικία και να είσαι, θα είσαι πάντα το κοριτσάκι μου».

Αλλά και ο πανευτυχής μπαμπάς δημοσίευσε ένα βίντεο δείχνοντας μας πόσο η μικρή τους απόλαυσε το πάρτι γενεθλίων γράφοντάς της:

«Χρόνια Πολλά κορίτσι μου».

Να σας θυμίσουμε ότι η Καλομοίρα με την οικογένειά της το περασμένο Σαββατοκύριακο είχε βρεθεί στη Λακωνία και η μικρή ήταν παρανυφάκι!

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από το πάρτι

Ο Νίκος Αποστολόπουλος σε νέες δηλώσεις του, μίλησε για τον επικείμενο γάμο του, τον οποίο αποκάλυψε πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας

μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ο ένας από τους κουμπάρους του, θα είναι ο Βασίλειος Κωστέτσος, ενώ αποκάλυψε πως η πρόταση γάμου έγινε μέσα σε αεροπλάνο.

«Ο Βασίλειος θα είναι ένας από τους κουμπάρους» χωρίς, ωστόσο να αποκαλύψει το όνομα κάποιου άλλου», είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

Να θυμίσουμε πως ο Νίκος Αποστολόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Mega Καλημέρα» είχε περιγράψει την πρόταση γάμου που έκανε στον άντρα με τον οποίο θα παντρευτεί, αλλά και πού σκοπεύουν να κάνουν τον γάμο τους.

«Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου γιατί θα παντρευτώ, θα βάλω ένα φράκο λευκό με ένα μαύρο ριγέ παντελόνι, σμόκιν πουκάμισο, παπιγιόν και γιλέκο. Βέβαια και έχει γίνει πρόταση γάμου, τα έχουμε συμφωνήσει όλα. Ο σύντροφός μου για την ώρα δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα φορέσει στον γάμο μας. Ο γάμος μας με τον σύντροφό μου, θα γίνει τέλη Ιουνίου στην Άρτα ή το Σούλι.

«Εγώ την έκανα την πρόταση γάμου, εγώ είμαι ο κυνηγός. Καθόμασταν σε αεροπλάνο σε πρώτη θέση με σαμπάνιες, ήταν καταπληκτικά. Πηγαίναμε στη Χαβάη», είχε πει ο σχεδιαστής μόδας.

«Θα είναι ο γάμος της χρονιάς»: O Νίκος Αποστολόπουλος παντρεύεται τον σύντροφό του και θα κάνει το γλέντι στο ιστορικό Σούλι

Λίγο καιρό μετά την έγκριση του νομοσχεδίου για τον γάμο ομοφυλόφιλων ζευγαριών, ο Νίκος Αποστολόπουλος αποκάλυψε για πρώτη φορά στην τηλεόραση ότι πρόκειται να παντρευτεί τον σύντροφό του, σε συνέντευξη με τον Σαράντη Μαριεττή στο «Mega Καλημέρα».

Νίκος Αποστολόπουλος: «Θα είναι ο γάμος της χρονιάς»

«Ο γάμος της χρονιάς θα είναι ο δικός μου γιατί θα παντρευτώ, θα βάλω ένα φράκο λευκό με ένα μαύρο ριγέ παντελόνι, παπιγιόν, σμόκιν πουκάμισο και γιλέκο. Το άλλο μου μισό δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα φορέσει στον γάμο μας. Ο γάμος μας με τον σύντροφό μου, θα γίνει τέλη Ιουνίου στην Άρτα ή το Σούλι. Την πρόταση γάμου την έκανα εγώ, μέσα στο αεροπλάνο για Χαβάη.

Πηγαίναμε αεροπορικώς, στη Χαβάη όταν έκανα την πρόταση γάμου. Καθόμασταν πρώτη θέση με σαμπάνιες, ήταν καταπληκτικά. Αυτή την περίοδο είμαι σε μία φάση έρωτα αν και δεν γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Μου αρέσουν οι κεραυνοβόλοι έρωτες», αποκάλυψε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Αμύθητα πλούτη, χρυσή καρδιά: Δισεκατομμυριούχος που δεν είχε καν κινητό, δώρισε όλα του τα λεφτά στους φτωχούς

37χρονη παντρεύτηκε με ένα δέντρο και άλλαξε το επίθετο της σε Κουφοξυλιά – “Είμαι ευτυχισμένη στο γάμο μου”

Εκείνη 23 ετών, πλούσιος 63χρονος ο σύζυγός της: «Δε με παντρεύτηκε για τα λεφτά μου» λέει με σιγουριά ο ίδιος

#TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ