STORIES

Δύναμη ψυχής: Της έδιναν ένα χρόνο ζωής, αλλά κατάφερε μετά από 4 χρόνια να πάρει το πτυχίο της

Ανάγνωση: 1'

Πολλές φορές έχει συμβεί οι γιατροί να κάνουν ένα λάθος το οποίο, όμως, είναι για το καλό του ασθενούς. Έτσι και στη σημερινή ιστορία οι γιατροί έδωσαν σε αυτή την κοπέλα 1 χρόνο ζωής και τελικά τη βλέπουμε μετά από τέσσερα χρόνια να παίρνει το πτυχίο της. Η συγκίνηση είναι απερίγραπτη.

Η ιστορία της Λόρα Νουτάλ

Ο λόγος για την 22χρονη Λόρα Νουτάλ, η οποία είχε διαγνωστεί με καρκίνο τελικού σταδίου στον εγκέφαλο το 2018, και εν μέσω σπουδών είχε αναγκαστεί να εγκαταλείψει το πανεπιστήμιο για να υποβληθεί σε θεραπεία.Μόλις αυτή ολοκληρώθηκε, η νέα γυναίκα επέστρεψε στις σπουδές της, έδωσε εξετάσεις και πήρε το πτυχίο την στην πολιτική, τη φιλοσοφία και τα οικονομικά.

Τώρα, δηλώνει έτοιμη να κάνει όσα περισσότερα μπορεί από τα πράγματα που ονειρευόταν να κάνει. Φορώντας, χαμογελαστή, την τήβεννο, είπε πως η στιγμή αυτή είναι «επική»: «Οι γιατροί μου είπαν ότι δεν θα επέστρεφα στο πανεπιστήμιο. Δεν πίστευα ότι θα αποφοιτούσα, αλλά να ‘μαι, επιτέλους».

Φωτογραφίες

Τέλος, της ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής! Συγχαρητήρια για την επιμονή της και την πίστη στον εαυτό της!

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μαρία Μπινιόλα: Η 23χρονη οδηγός νταλίκας από την Ημαθία που ζει το όνειρό της Βίντεο

Είμαι η Ειρήνη 25 και έχω σχέση με έναν άντρα 49 ετών. Οι φίλες μου λένε ότι είναι μεγάλη διαφορά και ότι θα το μετανιώσω. Τι να κάνω;

Σκηνές που προκαλούν δέος – Δείτε τι έκανε ένας ιερέας όταν έπεσε το Ιερό Δισκοπότηρο

#TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ