χρυσή-πανσέληνος-για-λέοντες-ταύρο-107583

«Χρυσή» Πανσέληνος για Λέοντες, Ταύρους κι άλλα 3 ζώδια: Μοιράζει χρήμα η Άση Μπήλιου

Ανάγνωση: 1'

Μια πιο αισιόδοξη στάση απέναντι στα πράγματα μπορεί να κάνει τη διαφορά σήμερα. Ο Ήλιος από τον Αιγόκερω σχηματίζει μια από τις πιο όμορφες όψεις στην αστρολογία, ένα τρίγωνο με τον τυχερό Δία στον Ταύρο δίνοντας μας ελπίδα τουλάχιστον να αντέξουμε τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε.

Τα ξημερώματα η Σελήνη από τον Καρκίνο θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ήλιο ολοκληρώνοντας την τελευταία Πανσέληνο της χρονιάς.Έχουμε ακόμη όμως μια όψη που μπορεί να μας μπερδεύει. Αναφέρομαι στο τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που δημιουργεί μια ομίχλη στο νου και μπορεί να μας παραπλανά.

«Χρυσή» Πανσέληνος για Λέοντες, Ταύρους κι άλλους 3

Είναι η όψη των «ψευδών ειδήσεων» οπότε πριν πιστέψετε οτιδήποτε σήμερα θετικό ή αρνητικό καλύτερα να το ψάξετε ενδελεχώς. Αυτή η θολούρα, η αίσθηση ότι δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα, η διακίνηση ψευδών ίσως πληροφοριών και στοιχείων, οι υποσχέσεις που μένουν υποσχέσεις είναι το κύριο χαρακτηριστικό της όψης.

Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάρουμε ιδιαίτερα σοβαρές αποφάσεις κι ό,τι ακούμε πρέπει να το εξετάζουμε εξονυχιστικά πριν το πιστέψουμε. Η μέρα παρόλα αυτά ευνοεί τις συνέργειες, τις παρέες, την κοινωνικότητα. Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας τότε οι στόχοι επιτυγχάνονται πιο εύκολα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Το φθινόπωρο τους ανήκει – Αυτά είναι τα ζώδια που θα ευνοηθούν τον Σεπτέμβρη

Αυτά τα 3 ζώδια θα δουν επιτέλους την τύχη να τους χαμογελά – Θα βρουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας

«Βρέχει» χρήμα ξαφνικά για 4 ζώδια: Πάρτε λαχεία, παίξτε Τζόκερ, θα γίνεται πλούσιοι τον Σεπτέμβριο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ