STORIES

Χειροκροτούν όλοι: Η Ποθητή χορεύει μπάλο με το αμαξίδιο τον γαμπρό και αποθεώνεται!

Ανάγνωση: 1'

Μια πανέμορφη και γλυκιά Κουφονησιώτισσα που βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο χόρεψε μπάλο, σε χώρο εκδηλώσεων στην Αθήνα. Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και μας γεμίζει αισιοδοξία.

Η αποθέωση

Η Ποθητή Κυνηγοπούλου παρέδωσε μαθήματα χορού και…ζωής, την ημέρα του γάμου του αδελφού της. Η Ποθητή ανέβηκε στη σκηνή και χόρεψε ένα υπέροχο «μπάλο» τον γαμπρό και αδελφό της, Σακη Κυνηγόπουλο, ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη και τον Αντώνη Θεολογίτη να τραγουδά!

Γαμπρός, αδελφή και νύφη, όλοι τους Κουφονησιώτες, τα δύο αδέλφια κρατούν από την μητέρα τους Μαρία Κωβαίου ενώ η νύφη Ελευθερία Δελλή από τον Παππού και μοναδικό Ιερέα του νησιού για πολλές δεκαετίες Παππά Μαθιό.

Όπως ήταν φυσικό η Ποθητή και ο αδελφός της έγιναν το επίκεντρο της προσοχής, που όλοι οι παρευρισκόμενοι θαύμασαν και καταχειροκρότησαν!

Πραγματικά ένας υπέροχος μπάλος, ποιος δε θα ήθελα να συνοδεύσει μια τόσο καλή χορεύτρια όπως η Ποθητή Κυνηγοπούλου, ενός 33χρονου κοριτσιού από τα Κουφονήσια που πριν από δύο χρόνια, και ενώ έκανε την κίνηση να καθίσει στη θέση του οδηγού στο αυτοκίνητό της, σταμάτησε να αιματώνεται ο νωτιαίος μυελός της θωρακικής μοίρας με αποτέλεσμα να κινείται σήμερα με αμαξίδιο. Παρ’ ολα αυτά η ίδια δε το έβαλε κάτω και καλά έκανε και συνεχίζει όπως και θα έπρεπε τη ζωή της κανονικά…Εμείς να της δώσουμε συγχαρητήρια και την προσκαλέσουμε σε ένα μπάλο Κυκλάδων …

Βίντεο

Η κοπέλα αυτή είναι παράδειγμα προς μίμηση. Δίνει δύναμη και αισιοδοξία! Της ευχόμαστε τα καλύτερα!

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Απόκοσμο! Πνίγηκε η Αθήνα από τους καπνούς – Κρύφτηκε ο ήλιος

Ανείπωτη τραγωδία: Νεκρά δύο αδέρφια μέσα στο διαμέρισμά τους στην Αθήνα

Εκκλησία «κειμήλιο»: Ο πιο παλιός ναός της Αθήνας μετρά 1.000 χρόνια ιστορία

#TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ