απίστευτη-ιστορία-οι-τρίδυμες-κόρες-90404

Απίστευτη ιστορία: “Οι τρίδυμες κόρες μου έγιναν γυναικολόγοι όπως εγώ, δουλεύουμε όλες μαζί και νιώθω η πιο τυχερή μαμά στο κόσμο”

Ανάγνωση: 1'

Όλοι συγκινούνται με την απίστευτη ιστορία των τριών αδερφών που σπούδασαν όλες ιατρική και δουλεύουν ως ομάδα, μαζί με τη μητέρα τους.

Οικογένεια γυναικολόγων

Οι τρίδυμες αδερφές, Joanna, Vicky και Sarah Bedell, πήραν την απόφαση να σπουδάσουν το επάγγελμα της μητέρας τους, δηλαδή την ιατρική με ειδικότητα στην γυναικολογία όταν ήταν μόλις οκτώ ετών. Αφορμή στάθηκε η μητέρα τους Dr. Janet Gersten που έφερε μπροστά τους, στον κόσμο ένα μωρό.

Αφού και οι 3 ολοκλήρωσαν την ιατρική ειδικότητα τους το 2017, άρχισαν να δουλεύουν στο New Age Women’s Health στο Μαϊάμι της Φλόριντα, όπου η έμφαση δίνεται στη γυναικολογία και την κλινική έρευνα.

«Εγώ βλέπω ασθενείς με δερματικές παθήσεις του αιδοίου και σεξουαλική δυσλειτουργία, η Vicky συνήθως κάνει τις χειρουργικές επεμβάσεις και η Joanna συνήθως παρέχει φροντίδα σε αποβολές και τερματισμού εγκυμοσύνης», αναφέρει η Sarah.

Δεδομένου ότι έχουν το ίδιο επώνυμο, οι γιατροί αποκαλούνται Dr. Joanna, Dr. Vicky και Dr. Sarah για να μην μπερδεύονται οι ασθενείς τους.

Η μητέρα τους, Dr. Janet Gersten δηλώνει πως ποτέ δεν πίεσε τις κόρες της να ακολουθήσουν τα βήματά της. Παρ’ όλα αυτά, είπε ότι είναι «πολύ περήφανη για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα».

«Είμαι ίσως η πιο τυχερή μητέρα στον κόσμο που μπορώ να δουλεύω και με τις 3 κόρες μου» συμπληρώνει.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τραγωδία στην αυλή του σπιτιού: Από λάθος σκότωσε τη μητέρα του

Όλες οι γυναίκες του Μαρινάκη: Οι κούκλες κόρες και η γυναίκα του παρακολούθησαν τον αγώνα ντυμένες σαν πριγκίπισσες

Το «θαύμα» της τεχνητής νοημοσύνης: Άντρας με καρκίνο τελευταίου σταδίου «δεν θα αποχωριστεί» ποτέ την οικογένειά του

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ