STORIES

Απερίγραπτη συγκίνηση: Ο Ραφαήλ Στυλιανού νίκησε 2 φορές τη λευχαιμία, παντρεύτηκε την αγαπημένη του

Ανάγνωση: 1'

Ο Ραφαήλ Στυλιανού είναι ένας αληθινός ήρωας. Έχει νικήσει δύο φορές τη λευχαιμία και τίποτα δεν τον εμπόδισε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την αγαπημένη του, Σαλώμη. Γιόρτασε την επέτειο δύο ολόκληρων χρόνων από την ημέρα που νίκησε την ασθένεια για δεύτερη φορά.

Ραφαήλ Στυλιανού: Υπέροχος γάμος με την αγαπημένη του Σαλώμη

Το Σάββατο (10/06), οι δύο ερωτευμένοι “δέθηκαν” με τα ιερά δεσμά του γάμου, σφραγίζοντας την αγάπη τους και με μια επίσημη δέσμευση. Η ευτυχισμένη στιγμή αποτυπώθηκε σε ένα υπέροχο βίντεο που δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιραζόμενοι τη χαρά τους με τον κόσμο.

Η ιστορία του Ραφαήλ και της Σαλώμης αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα αντοχής, αγάπης και ελπίδας. Ο Ραφαήλ αντιμετώπισε την δύσκολη ασθένεια του με θάρρος και αποφασιστικότητα, κερδίζοντας τη μάχη ενάντια στη λευχαιμία δύο φορές. Η αγάπη και η υποστήριξη της Σαλώμης σίγουρα συνέβαλαν στην ανάρρωσή του αλλά και στη διατήρηση του αισιόδοξου πνεύματός του.

Το εντυπωσιακό βίντεο του γάμου

Κλείνοντας, τους ευχόμαστε να είναι πάντα ευτυχισμένοι και να έχουν κάθε καλό. Είναι και οι δύο ήρωες και τους αξίζουν τα καλύτερα.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Χανιά: Έστειλε στη μέλλουσα γυναίκα του… Lamborghini για να πάει στην εκκλησία

Έφριξαν καλεσμένοι και παπάς σε γάμο στον Πύργο: Η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού κι αυτός την χαστούκισε, σταμάτησε το μυστήριο

Αυτά δεν γίνονται: Επεισόδια σε γάμο – Έπεσε ξύλο όταν η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού

#TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ