STORIES

Αληθινή ιστορία: “Πήγα ένα βράδυ με τον πρώην άντρα μου & έμεινα έγκυος στο 4ο παιδί μας. Η κοπέλα του δεν έχει ιδέα.”

Ανάγνωση: 1'

Σε σύγχυση βρίσκεται μια γυναίκα που έμεινε έγκυος μετά από μαραθώνιο σεξ με τον πρώην σύζυγο, γιατί δεν θέλει το παιδί και αυτός έχει προχωρήσει στη ζωή του, αφού βρίσκεται σε σοβαρή σχέση.

Απίστευτη ιστορία

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 10 χρόνια και απέκτησαν τρία παιδιά ηλικίας πέντε, οκτώ και 10 ετών, αλλά χώρισαν μετά από αίτημα της γυναίκας, γιατί «ο γάμος τους έγινε πλατωνικός».

Ωστόσο, κράτησαν φιλικές σχέσεις, με την ίδια να περιγράφει ως «στοργικό πατέρα» και «πρότυπο συζύγου» τον πρώην. Μετά από λίγο καιρό ο άνδρας έκανε σοβαρή σχέση και σύστησε στα παιδιά τη νέα γυναίκα στη ζωή του, με εκείνα να την αποδέχονται, σύμφωνα με τη Mirror.

Τα πράγματα όμως πήραν απροσδόκητη τροπή, όταν μπήκε εκτάκτως στο χειρουργείο το πεντάχρονο παιδί τους. «Στο νοσοκομείο ήρθαμε κοντά και είπε ότι ακόμη είμαι η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή του. Θυμήθηκα γιατί τον παντρεύτηκα και πως ήταν πάντα εκεί για εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μαρία Μπινιόλα: Η 23χρονη οδηγός νταλίκας από την Ημαθία που ζει το όνειρό της Βίντεο

Είμαι η Ειρήνη 25 και έχω σχέση με έναν άντρα 49 ετών. Οι φίλες μου λένε ότι είναι μεγάλη διαφορά και ότι θα το μετανιώσω. Τι να κάνω;

Σκηνές που προκαλούν δέος – Δείτε τι έκανε ένας ιερέας όταν έπεσε το Ιερό Δισκοπότηρο

#TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ