αληθινή-ιστορία-ο-άντρας-μου-κάθε-φορά-118431

Αληθινή ιστορία: Ο άντρας μου κάθε φορά που κάνουμε έρωτα θέλει να ακούμε Γονίδη. Είμαι στα όρια μου. Τι να κάνω;

Ανάγνωση: 1'

Ο Σταμάτης Γονίδης είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καταξιωμένους τραγουδιστές της Ελλάδας. Η καριέρα του έχει καθιερωθεί στο χώρο.

Απίστευτη ιστορία

Φανταστείτε λοιπόν την απόγνωσή μου όταν κάθε φορά πρέπει να εκτeλώ τα συζυγικά μου καθήκοντα ακούγοντας στη διαπασών… Γονίδη! Όχι κάτι απαλό σε μουσική, όχι κάτι αισθησιακό αλλά Γονίδη με φουλ μπάσα.Βέβαια υπάρχει πάθος ατέλειωτο στα τραγούδια του αλλά για άλλες στιγμές. Δεν γίνεται να λειτουργώ στο κρεβάτι υπό τους ήχους του ‘‘Εσένα θέλω μόνο’!

Του μίλησα για το ζήτημα αρκετές φορές με κάποιο τακτ βέβαια γιατί είναι και ευαίσθητος. Μπορεί να παρεξηγηθεί και να μου ρίξει πολλές ‘αγωνιστικές’ αλλά τι να κάνω. Πρέπει κάπως να τον συνεφέρω.Έχω φτάσει κι εγώ στα όριά μου.Η απάντησή του όλες τις φορές είναι ότι τον ενθουσιάζει και τον κάνει να αισθάνεται τίγρης! Άντε να του απαντήσω!

Έπρεπε να το είχα υποψιαστεί νωρίτερα το κόλλημα του όταν στα τηλέφωνα, πριν παντρευτούμε, μου απαντούσε τραγουδώντας το: ‘Όλα σ’ αγαπάνε’ ή το: ‘Χτες το βράδυ στ΄όνειρό μου’!

Μήπως να του βάλω κι εγώ το: ‘Απαγορεύεται’;

Εσείς τι λέτε να κάνει; Ποια είναι η συμβουλή σας;

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

“Για σένα μπαμπά” Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του 18χρονου γιου του Αία Μανθόπουλου μετά το επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ

Ζευγάρι Αλβανών με 5 παιδιά, βαπτίστηκαν Χριστιανοί, μετά από 20 χρόνια στην Ελλάδα

Ενενήντα τέσσερα κεράκια έσβησε χθες ο ταλαντούχος μας ηθοποιός Δημήτρης Καλλιβωκάς!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ