αγώνα-για-ζωή-δίνει-η-μικρή-χριστίνα-χρ-146389

Αγώνα για ζωή δίνει η μικρή Χριστίνα: Χρειάζεται στήριξη για να «νικήσει» το νευροβλάστωμα

Ανάγνωση: 2'

Μάχη για την ζωή δίνει ένα μωράκι από τις Σέρρες, που το καλοκαίρι του 2022 διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου, έναν καρκίνο πολύ επιθετικής μορφής, με μετάσταση στο κεφάλι.

Αγώνα για ζωή δίνει η μικρή Χριστίνα

Η οικογένεια της μικρής Χριστίνας ζητά την στήριξη των πολιτών, καθώς οι θεραπείες στις οποίες υποβάλλεται την έχει «γονατίσει» οικονομικά, ενώ ο δρόμος φαίνεται μακρύς.

Ήταν 22 Αυγούστου 2022 όταν το μικρό κορίτσι έκανε εξετάσεις αίματος και ο γιατρός της, αφού ψηλάφησε την κοιλιά της, έπιασε έναν όγκο και την έστειλε απευθείας στο νοσοκομείο. Φτάνοντας εκεί, είχαν βγει τα αποτελέσματα των εξετάσεων και οι γονείς της έμαθαν ότι η Χριστίνα έχει καρκίνο.

Αμέσως, ξεκίνησε θεραπεία, το μωρό έβαλε καθετήρα Hickman, μαζεύτηκε πλευρικό υγρό και δεν μπορούσε ούτε να φάει ούτε να σηκωθεί. Έπειτα από μήνες, έκανε εγχείρηση και αφαιρέθηκε ο όγκος μαζί με τον έναν νεφρό, ωστόσο μετά από έξι κύκλους χημειοθεραπείας, φάνηκε στον επανέλεγχο πως η μετάσταση στο κεφάλι επέστρεψε και έτσι ακολούθησαν άλλοι έξι κύκλοι χημειοθεραπείας μαζί με το αντίσωμα. Τώρα, η Χριστίνα συνεχίζει θεραπείες συντήρησης με στόχο να «ξεπεράσει» τον καρκίνο.

Η κατάσταση για την οικογένεια είναι πολύ δύσκολη, καθώς η διαδικασία είναι ιδιαίτερα κοστοβόρα. Παρά το γεγονός ότι οι θεραπείες είναι δωρεάν, τα υπόλοιπα έξοδα, όπως μετακίνηση, ιατρικά αναλώσιμα, πάνες και υποσέντονα, είναι μεγάλα και η μητέρα της Χριστίνας δεν έχει εργαστεί από τότε που έγινε η εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Έτσι, ζητά, μέσω του σωματείου Παιδική Χαρά, την στήριξη του κόσμου, καθώς ακόμα και η πιο μικρή δωρεά είναι σημαντική για να καταφέρει η Χριστίνα να ξεπεράσει το νευροβλάστωμα. Όποια και όποιος μπορεί και επιθυμεί να βοηθήσει, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον παρακάτω λογαριασμό, που δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό.

ALPHA BANK

IBAN: GR9401407010701002002029468

ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Σημειώνεται πως, όταν προβείτε στην κατάθεση, καλείστε να γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη «ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ…» και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ, καθώς το καταθετήριο αποτελεί την απόδειξη της δωρεάς σας και σε αυτό θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του δωρητή.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Θεσσαλονίκη EuroPride 2024: Ρεκόρ συμμετοχής στην μεγάλη παρέλαση – Λαοθάλασσα κόσμου Χιλιάδες μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας αλλά και μη

Σοκαριστική τραγωδία: Βουτιά θανάτου εκανε ο 37χρονος – Έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του

Καίγεται η Πάρνηθα: Kόλαση από τους καπνούς – Eικόνες που έτρεμαν οι Αθηναίοι με ισχυρούς άνεμους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ