Οι θάνατοι βρεφών συνδέονται με την παρουσία της Μουρτζούκου και η υπόθεση έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην Αμαλιάδα.
Περιστατικά που έλαβαν χώρα τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των θανάτων των δύο μικρών παιδιών της Ειρήνης, αλλά και άλλων βρεφών που φρόντιζε, τα οποία επίσης πέθαναν μυστηριωδώς.
Πολλά ΤΑ κοινά σημεία ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΟΥ «OPEN ΤΩΡΑ!» στους θανάτους των δύο βρεφών της Ειρήνης Μουρτζούκου και της αδελφής της Ζωής – Ηλιάνας που έχασε τη ζωή της το 2014.
Εντύπωση και συνάμα προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι στις ιστολογικές εκθέσεις καταγράφονται σχεδόν τα ίδια ευρήματα πολλά από τα οποία παραπέμπουν σε υποξία!
Το πιο χαρακτηριστικό ίσως εύρημα είναι αυτό που παρατήρησε μικροσκοπικά ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης στον θύμο αδένα των δύο βρεφών της 24χρονης:
-Εγκέφαλο
-Σπλήνα
ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ήπαρ παρατηρήθηκε:
Τόσο στην αδικοχαμένη αδελφή της Ειρήνης Μουρτζούκου όσο και στη μόλις 19 ημερών κόρη της διαγνώσθηκε:
LifestyleΈγινε γνωστό μετά τον θάνατο του: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του Δημήτρη Ήμελλου, δεν το γνωρίζαμεΕλλάδαΣκοτώθηκε ο Σήφης
Μετά την εισαγγελική παραγγελία να γίνει έρευνα αναμένεται να εξεταστούν αναλυτικά οι θάνατοι των βρεφών ενώ αναμένεται το πόρισμα για τον ξαφνικό χαμό του ηλικίας 15 μηνών Παναγιωτάκη καθώς εκκρεμούν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.
Ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε αρχικά για τις ιατροδικαστικές έρευνες που έχουν γίνει οι οποίες είναι πλήρεις αλλά δεν μας δίνουν αιτίες θανάτου αλλά μπαίνουμε σε νέα βάση δεδομένων. Μάλιστα όπως ανέφερε ο ρεπόρτερ της εκπομπής Νίκος Νικολετάκης το παραπεμπτικό από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στο Νοσοκομείο Παίδων για το μόλις 60 ημερών βρέφος αναφέρει σύμφωνα με ιατροδικαστές “παροξυσμικό επεισόδιο διαταραχής στο επίπεδο συνείδησης και η αιμορραγία του αμφιβληστροειδούς”, που έχει ακουστεί, και τα δύο όμως είναι συμπτώματα υποξίας όπως μου είπαν… Επίσης, κάτι που πρέπει να διορθωθεί, είναι ότι δεν έχουν σταλεί ακόμη τα πλακίδια για την ιστολογική εξέταση όσον αφορά τον Παναγιωτάκη.
Κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα, γιατί θεωρώ ότι η Ελλάδα είναι μια ευνομούμενη χώρα, το 2024 ζούμε, δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η κωλυσιεργία και η καθυστέρηση. Τον Αύγουστο έφυγε από τη ζωή ο μικρός Παναγιώτης, η μητέρα του η γιαγιά του και όσοι τον αγαπούν ψάχνουν να βρουν την αλήθεια, και αγωνιούν για την αλήθεια, δεν μπορούν λοιπόν, να κάνουν τόσο καιρό από την Πάτρα στην Αθήνα για να εξεταστούν όλα αυτά από παθολογοανατόμο είπε στη συνέχεια ο κ. Κουσουλός.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Λέων πήρε τον λόγο όπου ανέλυσε τα μέχρι στιγμής δεδομένα αλλά και ανέλυσε για την υποξία και τι βλάβες προκαλεί.
Μάλιστα όπως τόνισε στο τέλος ο ιατροδικαστής κ. Λέων, απαντώντας σε ερώτηση του κ. Κατερινόπουλου όταν μιλάμε για θανάτους πέντε παιδιών διαφορετικών οικογενειών το θέμα είναι περισσότερο αστυνομικής φύσεως παρά ιατροδικαστικής
Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα
Ασκήσεις μετ’ εμποδίων για τους επιβάτες του Προαστιακού – Έκανε στάση μπροστά σε κάγκελο