ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Άλλαξε καριέρα: Στροφή 180 μοιρών για τον Βαγγέλη Δρίσκα – «Δεν θα με βρείτε σε κουζίνες, κάνω άλλη δουλειά»

Ανάγνωση: 2'

Ο Βαγγέλης Δρίσκας έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μίλησε για τη ζωή του μετά τη μαγειρική και για το νέο του επαγγελματικό βήμα.

Με τι ασχολείται ο Βαγγέλης Δρίσκας

Όπως υπογράμμισε «τα τελευταία χρόνια δεν θα με βρείτε σε κουζίνες. Ουσιαστικά μέχρι το 2000, που ξεκίνησα την τηλεόραση, ήμουν ενεργός μέσα στις κουζίνες, με καθημερινή δουλειά και τη ρουτίνα που είχαμε ως τότε. Το 2000 ξεκίνησε η τηλεόραση, τα σεμινάρια και άρχισα να διδάσκω και σε σχολή μαγειρικής. Οπότε άλλαξε η ζωή μου και δεν μου έμενε χρόνος να μπω και σε μία κουζίνα να μαγειρέψω».

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Βαγγέλη Δρίσκα

Και συμπληρώνει ο Βαγγέλης Δρίσκας «ήταν ένα άλλο ταξίδι αυτό, επίσης συναρπαστικό και δημιουργικό. Έβγαλα ως τώρα 6 βιβλία, έκανα άπειρες εκπομπές, έχουμε ταξιδέψει στο εξωτερικό με το “1000 Μίλια Γεύσεις”. Πλέον βγάζω προϊόντα και ασχολούμαι με το εμπορικό τρόφιμο. Είμαι σύμβουλος σε εταιρείες τροφίμων. Σχεδιάζουμε τρόφιμα, τα οποία μετά κυκλοφορούν. Είναι μία πολύ ωραία διαδικασία, γιατί ξεκινάς από μία ιδέα και αυτή την κάνεις ένα βαζάκι στο σούπερ μάρκετ, που είναι ξεχωριστό».

Αναφερόμενος σ’ ένα πιάτο που τον συγκίνησε, κατέληξε «μου έχει τύχει να συγκινηθώ με φαγητό. Έκανα ανταπόκριση, όταν ήμουν στην Περσία και πήγαμε σε ένα τέλειο εστιατόριο που είχε όλα τα χαρακτηριστικά πιάτα της περσικής κουζίνας. Έβλεπα όλα αυτά τα μυθικά πιάτα, που όταν τα περιγράφεις δεν σου φτάνουν οι λέξεις. Όταν τα δοκίμαζα, ήταν συγκλονιστικά και έκλαιγα στο τηλέφωνο».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ρένος Ρώτας: «Καλύτερα 2 άντρες με παιδί παρά άντρας με γυναίκα»

Ελένη Φουρέιρα: «Δεν είχαμε λεφτά, μοίραζα φυλλάδια, έχω δουλέψει ακόμα και σε σε σουβλατζίδικο»

Ράκος ο Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψε το μεγάλο του βάσανο και όλο το πλατό δάκρυσε

#TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ